Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον «νταή» που έδειρε την πρώην σύντροφό του στον Βόλο

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και υπνωτικά χάπια και δεν καταλάβαινε τι έκανε!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 15ω μηνών με αναστολή για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εξύβριση καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 25χρονος «νταής» που έκανε μαύρη στο ξύλο την 32χρονη πρώην σύντροφό του, όταν εκείνη αρνήθηκε να επανασυνδεθεί μαζί του.

Η κοπέλα περιέγραψε στο Δικαστήριο την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι ο 25χρονος εισέβαλε στο σπίτι της την περασμένη Τετάρτη, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ αναποδογύρισε το τραπέζι και πέταξε στο πάτωμα το λάδι από τη φριτέζα.

Όταν εκείνη κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα για να καλέσει σε βοήθεια, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα, της άρπαξε το τηλέφωνο και το πέταξε στον τοίχο. Η γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο του ισόγειου σπιτιού της στον δρόμο, όμως ο εκτός εαυτού εισβολέας την ακολούθησε, την άρπαξε πάλι από τα μαλλιά και την πέταξε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε κάγκελα! Την κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει από την μανία του 25χρονου ένας γείτονας, ο οποίος ενημέρωσε και την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό.

Όπως είπε η 32χρονη στο Δικαστήριο, παρόμοιο ξυλοδαρμό είχε υποστεί και τον περασμένο Νοέμβριο που είχαν τσακωθεί! Ο 25χρονος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και υπνωτικά χάπια που έπαιρνε για θεραπεία και δεν καταλάβαινε τι έκανε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This