Στον Εισαγγελέα η Α.Γ. που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού 

Η νεαρή ηθοποιός επιβεβαίωσε το εφιαλτικό απόγευμα στο Παλαιό Ψυχικό

Must Read

Στον εισαγγελέα κλήθηκε να καταθέσει η ηθοποιός Α.Γ. η οποία κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη στην περιοχή Παλαιό Ψυχικό.

Η νεαρή ηθοποιός είχε συναντηθεί με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη το καλοκαίρι του 2014 προκειμένου να συζητήσουν για την ανάθεση ρόλου, όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης με πρόσχημα και πιέσεις ότι θα την συνοδεύσει στο σπίτι της, την οδήγησε σε απόμερη περιοχή και κλείδωσε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Α.Γ. στο documentonews.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης αυνανίστηκε μπροστά της ενώ εκείνη ούρλιαζε να την αφήσει να βγει. Μάλιστα σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, την άρπαξε από τον σβέρκο και της φώναζε «πάρτον στο στόμα». Τελικά, μετά από τις αγωνιδώδεις προσπάθειες της νεαρής γυναίκας να βγει από το όχημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης της άνοιξε την πόρτα, την πέταξε έξω και αφού την έβρισε, την έφτυσε λέγοντάς της ότι δεν θα πάρει ποτέ ρόλο, δήλωσε η Α.Γ.

Η νεαρή ηθοποιός επιβεβαίωσε στον Εισαγγελέα όσα είχε καταγγείλει μέσω της εφημερίδας, και όπως είναι πλέον γνωστό, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να κληθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, ως ύποπτος για αξιόποινες πράξεις.

Ακόμα δύο καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη υπάρχουν ακόμα δύο ακόμη καταγγελίες για βιασμό το 2008 αλλά και μια ακόμα απόπειρα βιασμού το 2010 σε βάρος νεαρής ηθοποιού η οποία αναζητούσε εργασία, όπως και η Α.Γ.

43 φάκελοι στις Αρχές

Υπενθυμίζεται ότι στις εισαγγελικές αρχές βρίσκονται 43 φάκελοι που ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας. Στους φακέλους αναφέρονται εκτός από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη και άλλα ονόματα, γνωστών προσωπικοτήτων του θεάτρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This