Πήρε τον δρόμο για τη φυλακή ο Βασίλης Γκουρούσης

Δεν έπειτε τον εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή μαμούθ στις θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας δεν κατάφερε να πείσει τον Εισαγγελέα για την αθωότητά του με αποτέλεσμα, αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

H σύζυγος του επιχειρηματία, Τέτα Καμπουρέλη κατέθεσε στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης, ισχυριζόμενη ότι ο Βασίλης Γκουρούσης είναι αθώος. Από πλευράς του ο κατηγορύμενος αρνείται τις κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο ίδιος αμβισβητεί τα στοιχεία και την έρευνα των αστυνομικών αρχών, γι αυτό όρισε τεχνικό σύμβουλο. «Ο πελάτης μου είναι αθώος και θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο για την πραγματογνωμοσύνη του DNA» δήλωσε ο συνήγορός του Βασίλης Σερεμέτης.

Δείτε επίσης: Νύχια, θέατρο και μανικιούρ στη Βουγιουκλάκη – To love story του Γκουρούση με την Τέτα Καμπουρέλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This