Απειλές κατά της ανακρίτριας από τον Κούγια: Δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχη!

Must Read

Διαψεύδει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας με δελτίο τύπου που εξέδωσε την είδηση ότι ο εισαγγελέας διενεργεί έρευνα εναντίον του, για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Είδηση την οποία αποκάλυψε η έγκριτη δικαστική συντάκτης Μαίρη Μπενέα στις Δικογραφίες και φυσικά αναδημοσίευσε το Newsbreak.gr

Η είδηση φυσικά δεν είναι ότι προφανώς ο κύριος Κούγιας δεν γνωρίζει από διαδίκτυο. Η σοβαρή είδηση είναι ότι μέσα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, εκτός από την δριμύτατη επίθεση κατά της ανακρίτριας για την υπόθεση Λιγνάδη, υπάρχει και μία σαφέστατη απειλή: Ότι η κυρία ανακρίτρια «δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχη».

Παραθέτουμε αυτούσιο το επίμαχο απόσπασμα της ανακοίνωσης του Αλέξη Κούγια:

Καμία εισαγγελική έρευνα δεν έχει ξεκινήσει εις βάρος μου, γιατί απλούστατα δεν έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα.

Πειθαρχική έρευνα για την ώρα έχει αρχίσει για την κυρία Ανακρίτρια, κατόπιν των αναφορών που έχει καταθέσει εις βάρος της ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης τόσο στον Άρειο Πάγο όσο και ενώπιον της Επιθεωρήτριας Αρεοπαγίτη του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Στράτα.

«Αντιλαμβάνομαι τον πανικό της κυρίας Ανακρίτριας και των όσων συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί της, κατά την απόλυτη άποψη του κυρίου Λιγνάδη, για την καταστροφή του ιδίου, εξαιτίας των αναφορών του τόσο στον Άρειο Πάγο, όσο και ενώπιον της Επιθεωρήτριας Αρεοπαγίτη του Πρωτοδικείου Αθηνών, εκ των οποίων χωρίς κανέναν ενδοιασμό προκύπτει η μεροληπτική συμπεριφορά της κυρίας Ανακρίτριας, εναντίον της οποίας ήδη ο κ. Λιγνάδης έχει καταθέσει αίτηση εξαιρέσεως από το ανακριτικό έργο, και εκείνο, το οποίο θέλω να δηλώσω σε όλους αυτούς που κατασκεύασαν αυτή τη βρώμικη σκευωρία κατά του κου Λιγνάδη, είναι ότι σε λίγα χρόνια συμπληρώνω 50 έτη δικηγορίας και, για να φτάσω στο ακραίο σημείο για πρώτη φορά στην καριέρα μου να καταθέσω αναφορά στον Άρειο Πάγο και αίτηση εξαιρέσεως κατά Δικαστικού Λειτουργού, αυτός ο Δικαστικός Λειτουργός, τον οποίο αφορούν, θα πρέπει να μην κοιμάται καθόλου ήσυχα».

Όλα αυτά την ώρα που η εφημερίδα Real News αποκάλυψε και νέα υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά κυρίως – και εδώ είναι το σημαντικό – ότι οι μάρτυρες κατηγορίας κατά του γνωστού σκηνοθέτη όχι μόνο δέχονται απειλές, αλλά ένας εξ’αυτών δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι!

Σε κάθε περίπτωση, οι εξέλιξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές και το newsbreak.gr όπως οφείλει θα φιλοξενεί όλες τις απόψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This