Βόλος: «Άφαντοι» οι 8 μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση ανθρωποκτονίας

Νεαρός άντρας τραυμάτισε την πρώην σύντροφό του και τους γονείς της για λόγους ζηλοτυπίας.

Must Read

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ένας 32χρονος άνδρας, καθώς είχε επιτεθεί στην πρώην σύντροφο της και την οικογένειά της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2019 στους Σοφάδες Καρδίτσας και συγκεκριμένα στον παλαιό οικισμό των Ρομά στους Σοφάδες, όταν ο 32χρονος μπήκε στο σπίτι της 31χρονης συντρόφου του και την τράβηξε έξω σέρνοντας την στο δρόμο. Ο νεαρός θολωμένος από την ζήλεια του, επειδή πίστευε ότι η τότε σύντροφος του τον απατούσε, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας δύο μαχαίρια στα χέρια του, άρχισε να την μαχαιρώνει σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Εκείνη έντρομη κατάφερε, αιμόφυρτη, να φτάσει έξω από το Παντοπωλείο που διατηρούσαν οι γονείς της. Ο 48χρονος πατέρας και η 47χρονη μητέρα προσπάθησα να προστατεύσουν την κόρη τους, όμως ο 32χρονος τους τραυμάτισε με τα  δύο μαχαίρια μήκους 10 και 15 εκατοστών αντίστοιχα, που είχε στην κατοχή του.

Στο σημείο όπου έγινε το συμβάν έσπευσε αμέσως η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την επόμενη ημέρα στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Ο Δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Για την εν λόγω υπόθεση είχαν κληθεί να παρευρεθούν οκτώ μάρτυρες κατηγορίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου. Οι μάρτυρες όμως απουσίαζαν και γι’ αυτόν τον λόγο, η δίκη διακόπηκε για τις 14 Απριλίου 2021. Ωστόσο το δικαστήριο διέταξε την βίαιη προσαγωγή των οκτώ μαρτύρων, ενώ στους τέσσερις βασικούς εξ αυτών επιβλήθηκε πρόστιμο για λιπομαρτυρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This