Στον εισαγγελέα σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες!

Must Read

Ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης  προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο γνωστός κωμικός έχει λάβει κλήση από την προηγούμενη Παρασκευή από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο για σήμερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, τα οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, όπως έχει το δικαίωμα, προκειμένου να προετοιμάσει τις ανωμοτί εξηγήσεις του. Μάλιστα, μπορεί να αιτηθεί την προθεσμία αλλά και να καταθέσει το υπόμνημα του δια του δικηγόρου του χωρίς να χρειάζεται να παρουσιαστεί δηλαδή ο ίδιος στον εισαγγελέα. Αμέσως μετά τη παροχή εξηγήσεων ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποφασίσει εάν θα προβεί σε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν προχωρήσει στην άσκηση δίωξης, τότε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος αφού τη μελετήσει θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία και θα αποφασίσει για την προφυλάκισή του ή μη.

Οι τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο πειθαρχικό τμήμα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μπόρεσαν να ελεγχθούν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, καθώς οι υπό διερεύνηση πράξεις δεν έχουν παραγραφεί. Η καταγγελθείσα πράξη του βιασμού φέρεται  ότι τελέστηκε το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες βιασμού τελέστηκαν το 2010 και το 2014, αντίστοιχα. Αναφορικά μάλιστα με το πρώτο περιστατικό ήταν ο εισαγγελικός λειτουργός που αναβάθμισε το αδίκημα από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένη πράξη. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, συνάντησε τον ηθοποιό στο θέατρο για να την δει για ένα ρόλο. Ωστόσο, την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο καμαρίνι του. Η άλλη καταγγέλουσα υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης την υποδέχθηκε στο καμαρίνι του φορώντας μόνο το εσώρουχό του και κάποια στιγμή όρμησε καταπάνω της, φιλώντας την και χαϊδεύοντάς την:

«Παράλληλα, μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων. Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και ωστόσο είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του γλείψω και να του χαϊδέψω το πέος του κι εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Φώναζα!», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με την τρίτη καταγγέλουσα ο ηθοποιός πήγε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο παλαιό Ψυχικό:

«Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! (…) “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα” μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!», ανέφερε στην περιγραφή της η ηθοποιός Α.Γ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This