Μήνυση για ανθρωποκτονία στην υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις Βασίλη

Η πραγματογνωμοσύνη της Google θα δώσει απάντηση στο ποιος έσβησε όλα τα ίχνη της από το κινητό της τηλέφωνο

Must Read

Άφαντη παραμένει η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από 6 μήνες από την περιοχή του Κορωπίου, όταν έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να αφήσει όπως είπε βιογραφικό για εργασία σε γνωστό πολυκατάστημα.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της οικογένειας να εντοπίσει το 19χρονο κορίτσι αλλά και την έκκλησή της σε όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στις αρχές, παρά το πλήθος εκπομπών που αφιέρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εξαφάνιση του κοριτσιού μέσα από το «Φως στο Τούνελ», η 19χρονη Άρτεμις δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η οικογένειά της που στο παρελθόν κατέθεσε μήνυση για αρπαγή, πριν μερικές μέρες υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των αγνώστων. Οι γονείς και ο αδερφός της ζουν ένα δράμα καθώς δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο για το τι μπορεί να έχει συμβεί στην 19χρονη.

«Δεν υπάρχει κανένα ίχνος από την ημέρα της εξαφάνισης της Άρτεμης. Σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε αυτό το κορίτσι. Έχουν διερευνηθεί πολλά πράγματα αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος της. Αναγκάστηκε η οικογένεια με πολύ μεγάλο βάρος να υποβάλλει μήνυση για δολοφονία κατά των απαγωγέων . Παράλληλα υποβάλαμε ένα αίτημα στην προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών και ζητήσαμε να επιληφθεί του θέματος , το Ανθρωποκτονιών που με την εμπειρία και τα μέσα που διαθέτει σίγουρα θα βοηθήσει να μάθουμε τι μπορεί να έχει συμβεί στην 19χρονη κοπέλα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σταύρος Γεωργίου μιλώντας στο protothema.gr.

Η νεαρή με τη συνωνυμία που έδωσε ψεύτικες ελπίδες στην οικογένεια

Ο κ. Γεωργίου μίλησε για την περίπτωση μιας κοπέλας που είχε το ίδιο επίθετο αλλά και κοινά χαρακτηριστικά με την Άρτεμις, η οποία όπως αποδείχτηκε αφορούσε απλή συνωνυμία: «Έχουμε κάνει πολλές έρευνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Να φανταστείτε, ότι εμφανίστηκε μια κοπέλα σαν την Άρτεμης, η οποία είχε και το επώνυμο Βασίλη. Έκανε μια εισαγωγή στο νοσοκομείο και κάποια κοπέλα που ήταν εκεί, άκουσε το όνομα, είδε ότι η εμφάνισή της έμοιαζε με την Άρτεμης και μας ειδοποίησε. Αμέσως, πήγαν οι γονείς εκεί αλλά τελικά ήταν συνωνυμία».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια αναμένει μετά από αίτημά της, την πραγματογνωμοσύνη από τη Google η οποία θα δείξει ποιος ήταν εκείνος που έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη από το κινητό της 19χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This