Κυριακή 9/5/2021

Ανοίγει ο φάκελος της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι – Ο βιαστής την έκαψε ζωντανή (video)

Εξελίξεις στην άγρια δολοφονία της 12χρονης

Ανοίγει μετά από δέκα χρόνια ο φάκελος της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας της Ζενέιντα Σελιμάι η οποία αρχικά είχε χαρακτηριστεί από τις αρχές ως απόπειρα αυτοκοτονίας.

Η 12χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, είχε βρέθηκε καμμένη και γυμνή από τη μέση και πάνω στην σκάλα της πολυκατοικίας όπου έμενε με την οικογένειά της στα Καμίνια, το 2011. Είχε προσπαθήσει να ξεφύγει από τον βιαστή της ο οποίος πιθανότατα να ήταν και κάποιος που γνώριζε. Κάποιος την είχε λούσει με νέφτη και της είχε βάλει φωτιά. Λίγες μέρες μετά η μικρή ξεψύχησε χωρίς να προλάβει να καταθέσει τι συνέβη εκείνο το μεσημέρι.

Δέκα χρόνια μετά, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προφυλακισμένου για βιασμό ανηλίκου, Ανδριάν Ζέκο. Η οικογένεια της Ζενέιντα είδε τις φωτογραφίες και αναγνώρισε τον άνθρωπο ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο «ολοκαύτωμα» της 12χρονης και εκείνη την περίοδο γείτονάς τους, καθώς έμενε δίπλα στο σπίτι της οικογένειας. Ο 59χρονος Ανδριάν Ζέκο λίγες μέρες μετά την δολοφονία της 12χρονης μετακόμισε και εξαφάνισε τα ίχνη του από την περιοχή.

Η οικογένεια που όλα αυτά τα χρόνια ζητάει να μάθει την αλήθεια, να μάθει ποιος ήταν αυτός που έκανε τέτοιο ανομολόγητο έγκλημα πάνω στο σώμα του παιδιού τους, αποφάσισε να κινήσει ξανά τις διαδικασίες προκειμένου να διαταχθεί έρευνα.

Την υπόθεση έφερε ξανά στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη η οποία είχε μιλήσει με τον προφυλακισμένο για την υπόθεση της 12χρονης και του είχε υποβάλλει ερωτήσεις. O ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Ο ανακριτής Πειραία συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση και ο 59χρονος Ανδριάν Ζέκο θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση της Ζενέιντα Σελιμάι, αφού ήταν… εκείνος που βρήκε την μικρή να φλέγεται στις σκάλες της πολυκατοικίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ