Και όμως, ο Μιωνής κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Συνεχίζει να ψεύδεται, αλλά ακόμα βρίσκεται στο απυρόβλητο!

Must Read

Με προαναγγελίες νέων αποκαλύψεων επανήλθε ο Μιωνή για να στηρίξει το αφήγημα που εφηύρε ώστε να διευρυνθεί το κατηγορητήριο για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Βέβαια, φταίει το ελληνικό κράτος και ορισμένοι αδίστακτοι πολιτικοί, που έκαναν τον διερευνώμενο για κακουργήματα επιχειρηματία, ρυθμιστή του δημόσιου βίου. Ιδιαίτερα μάλιστα ευθύνεται η ελληνική δικαιοσύνη που καθυστερεί χαρακτηριστικά να ολοκληρώσει την έρευνα για την σκανδαλώδη ηχογράφηση εν ενεργεία υπουργού από τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία, κυρίως όμως για το περιεχόμενο της που ο ίδιος προσκόμισε! Διότι μόνο στην Βενεζουέλα θα βρισκόταν επιχειρηματίας που διερευνάται από την δικαιοσύνη, να μιλάει με υπουργό και να απαιτεί τα στοιχεία πρακτόρων του FBI, του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Μόνο σε μία μπανανία διερευνώμενος από την δικαιοσύνη για κακουργήματα, θα είχε απευθείας επαφή με τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του κράτους, λαμβάνοντας μάλιστα πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα εισαγγελέων που τον διερευνούσαν!

Αυτά τα πράγματα συνιστούν όχι μόνο παράνομη ηχογράφηση, αλλά κατασκοπεία και αλλοίωση του πολιτεύματος. Μιλάμε για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το οποίο ολοκληρώνεται από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλει τον Παπαγγελόπουλο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, πέρυσι κατονόμαζε τον σημερινό υπουργό Μάκη Βορίδη, ως αρχηγό της ίδιας ακριβώς εγκληματικής οργάνωσης!

Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την βρώμικη ιστορία που είχε αποκλειστικό σκοπό να συγκαλύψει τους αυτουργούς στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά και του άλλου τεράστιου σκανδάλου φοροδιαφυγής μέσω της λίστας Λαγκάρντ, θα λογοδοτήσουν. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων δικαστών είναι έντιμοι και δεν εκτελούν πολιτικές εντολές, ούτε λειτουργούν ως αργυρώνητοι.

Μάλιστα, μόλις αύριο αποδειχτεί ότι και ο «νέος μάρτυρας» που επικαλείται ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας είναι «φούμαρα», η δικαιοσύνη θα πρέπει επιτέλους να ολοκληρώσει την έρευνα που διενεργεί και να τον οδηγήσει στην φυσική του θέση. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This