Κυριακή 25/7/2021

Και όμως, ο Μιωνής κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Συνεχίζει να ψεύδεται, αλλά ακόμα βρίσκεται στο απυρόβλητο!

Με προαναγγελίες νέων αποκαλύψεων επανήλθε ο Μιωνή για να στηρίξει το αφήγημα που εφηύρε ώστε να διευρυνθεί το κατηγορητήριο για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Βέβαια, φταίει το ελληνικό κράτος και ορισμένοι αδίστακτοι πολιτικοί, που έκαναν τον διερευνώμενο για κακουργήματα επιχειρηματία, ρυθμιστή του δημόσιου βίου. Ιδιαίτερα μάλιστα ευθύνεται η ελληνική δικαιοσύνη που καθυστερεί χαρακτηριστικά να ολοκληρώσει την έρευνα για την σκανδαλώδη ηχογράφηση εν ενεργεία υπουργού από τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία, κυρίως όμως για το περιεχόμενο της που ο ίδιος προσκόμισε! Διότι μόνο στην Βενεζουέλα θα βρισκόταν επιχειρηματίας που διερευνάται από την δικαιοσύνη, να μιλάει με υπουργό και να απαιτεί τα στοιχεία πρακτόρων του FBI, του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Μόνο σε μία μπανανία διερευνώμενος από την δικαιοσύνη για κακουργήματα, θα είχε απευθείας επαφή με τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του κράτους, λαμβάνοντας μάλιστα πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα εισαγγελέων που τον διερευνούσαν!

Αυτά τα πράγματα συνιστούν όχι μόνο παράνομη ηχογράφηση, αλλά κατασκοπεία και αλλοίωση του πολιτεύματος. Μιλάμε για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το οποίο ολοκληρώνεται από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλει τον Παπαγγελόπουλο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, πέρυσι κατονόμαζε τον σημερινό υπουργό Μάκη Βορίδη, ως αρχηγό της ίδιας ακριβώς εγκληματικής οργάνωσης!

Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή όσοι ενεπλάκησαν σε αυτή την βρώμικη ιστορία που είχε αποκλειστικό σκοπό να συγκαλύψει τους αυτουργούς στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά και του άλλου τεράστιου σκανδάλου φοροδιαφυγής μέσω της λίστας Λαγκάρντ, θα λογοδοτήσουν. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων δικαστών είναι έντιμοι και δεν εκτελούν πολιτικές εντολές, ούτε λειτουργούν ως αργυρώνητοι.

Μάλιστα, μόλις αύριο αποδειχτεί ότι και ο «νέος μάρτυρας» που επικαλείται ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας είναι «φούμαρα», η δικαιοσύνη θα πρέπει επιτέλους να ολοκληρώσει την έρευνα που διενεργεί και να τον οδηγήσει στην φυσική του θέση. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ