Ο Μιωνή συνεχίζει να εξευτελίζει την ελληνική δικαιοσύνη

Ο θεσμικός μάρτυρας ήταν ο ...Μαντζουράνης!

Must Read

Συνεχίστηκε ο διασυρμός του κράτους και της δικαιοσύνης από τον διερευνώμενο για κακουργήματα επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.
Ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα διαβεβαίωνε μέσω διαρροών σε φιλικά ΜΜΕ ότι θα παρουσίαζε μαρτυρία – φωτιά ανθρώπου με θεσμική θέση δίπλα στον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και, εντέλει εχθές προσκόμισε υποτιθέμενο διάλογο που είχε με τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη! Χωρίς καν να αναφερθεί στην ημερομηνία που διεξήχθη ο συγκεκριμένος διάλογος.

Ντοκουμέντο: Φάμπρικα εκβιασμού με συνέργεια πολιτικών και δημοσιογράφων έχει στήσει ο Μιωνή!

Ο οποίος διάλογος φυσικά αποδεικνύει ότι τα περί εκβιασμού υπάρχουν μόνο στην νοσηρή φαντασία του Μιωνή, αφού από το κείμενο που ο ίδιος προσκόμισε, προκύπτει φιλική σχέση και όχι οικονομική συναλλαγή.

Ο δικηγόρος Μαντζουράνης φυσικά δεν είχε καμία θεσμική θέση στον στενό η ευρύτερο τομέα καθηκόντων του Αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελοπούλου.

Τα ψεύδη του Μιωνή βέβαια είχαν αποκαλυφθεί μετά την δημοσιοποίηση του υπομνήματος που είχε καταθέσει σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ για την ίδια υπόθεση, όπου απουσιάζει παντελώς το όνομα του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, αντίθετα ως αρχηγός της δήθεν οργανώσεις που τον εκβίαζε εμφανιζόταν ο υπουργός εσωτερικών, Μάκης Βορίδης!

Το ζητούμενο είναι για πόσο καιρό το ελληνικό κράτος και η ελληνική δικαιοσύνη θα ανέχεται να γίνεται υποχείριο ενός ανθρώπου που θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This