Σάββατο 12/6/2021

Ο Μιωνή συνεχίζει να εξευτελίζει την ελληνική δικαιοσύνη

Ο θεσμικός μάρτυρας ήταν ο ...Μαντζουράνης!

Συνεχίστηκε ο διασυρμός του κράτους και της δικαιοσύνης από τον διερευνώμενο για κακουργήματα επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.
Ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα διαβεβαίωνε μέσω διαρροών σε φιλικά ΜΜΕ ότι θα παρουσίαζε μαρτυρία – φωτιά ανθρώπου με θεσμική θέση δίπλα στον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και, εντέλει εχθές προσκόμισε υποτιθέμενο διάλογο που είχε με τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη! Χωρίς καν να αναφερθεί στην ημερομηνία που διεξήχθη ο συγκεκριμένος διάλογος.

Ντοκουμέντο: Φάμπρικα εκβιασμού με συνέργεια πολιτικών και δημοσιογράφων έχει στήσει ο Μιωνή!

Ο οποίος διάλογος φυσικά αποδεικνύει ότι τα περί εκβιασμού υπάρχουν μόνο στην νοσηρή φαντασία του Μιωνή, αφού από το κείμενο που ο ίδιος προσκόμισε, προκύπτει φιλική σχέση και όχι οικονομική συναλλαγή.

Ο δικηγόρος Μαντζουράνης φυσικά δεν είχε καμία θεσμική θέση στον στενό η ευρύτερο τομέα καθηκόντων του Αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελοπούλου.

Τα ψεύδη του Μιωνή βέβαια είχαν αποκαλυφθεί μετά την δημοσιοποίηση του υπομνήματος που είχε καταθέσει σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ για την ίδια υπόθεση, όπου απουσιάζει παντελώς το όνομα του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, αντίθετα ως αρχηγός της δήθεν οργανώσεις που τον εκβίαζε εμφανιζόταν ο υπουργός εσωτερικών, Μάκης Βορίδης!

Το ζητούμενο είναι για πόσο καιρό το ελληνικό κράτος και η ελληνική δικαιοσύνη θα ανέχεται να γίνεται υποχείριο ενός ανθρώπου που θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ