Τετάρτη 28/7/2021

Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα

Ο διάδοχος της Άννας Ζαΐρη ως επικεφαλής στην Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, οπωσδήποτε πρέπει να είναι ένα οπνομα αντάξιο της.

Αυτό προκύπτει από το βαρύ βιογραφικό της κυρίας Ζαΐρη, η οποία έγινε εισαγγελέας το 1981 και από το 1988 μέχρι και σήμερα έχει διατελέσει μέλος και πρόεδρος σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ενώ παράλληλα διδάσκει Ποινικό Δίκαιο στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και Δικαστική Δεοντολογία στην Εθνική Σχολή Δικαστών.

7208C6EB BF6F 4C5E B74B 213A64DAF088
Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το επικρατέστερο όνομα για την διαδοχή της αξίας εισαγγελέως, είναι ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης! Ένας εξαιρετικά καταρτισμένος λειτουργός της δικαιοσύνης, που δεν δίστασε να συγκρουστεί με μεγάλα συμφέροντα, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ενώ ήταν ο άνθρωπος που έσπασε το απόστημα της Χρυσής Αυγής. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι και η επιλογή για την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ