Η χώρα που ο Σταύρος Παπασταύρου καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας…

Να μην υπάρχουν κι άλλοι εννιά...

Must Read

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής είχε καλύψει πλήρως τον τότε συνεργάτη του Σταύρο Παπασταύρου για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, λέγοντας το περιβόητο «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου»!

Φυσικά, τότε ουδείς Έλληνας γνώριζε γιατί αυτή η επίθεση αγάπης του Αντώνη Σαμαρά στον συνεργάτη του, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη η διερεύνηση ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Διότι το αποτύπωμα του στην ιστορία της πατρίδας, είναι ανύπαρκτο. Υποτίθεται ότι τον είχε στείλει ο Σαμαράς στην Ελβετία προκειμένου να διαπραγματευτεί την αποκάλυψη των καταθέσεων Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες και να κανονίσει την φορολόγηση τους. Δηλαδή, έστειλε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα! Εννοείται ότι έκανε μια τρύπα στο νερό. Άρα το ερώτημα παραμένει. Η Ελλάδα χρειαζόταν δέκα Παπασταύρου ή ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς;

Αξιόπιστος μάρτυρας ο Παπασταύρου.

Σήμερα λοιπόν μάλλον διαφαίνεται και η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα. Και ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με το σκάνδαλο Novartis, σκάνδαλο το οποίο έχει τεκμηριωθεί τόσο ως προς την ύπαρξη όσο και ως προς το κολοσσιαίο μέγεθος από το επίσης κολοσσιαίο πρόστιμο που επέβαλαν οι αμερικανικές αρχές στην εταιρεία, εμφανίζεται ως μάρτυρας στην δήθεν υπόθεση σκευωρίας!

Δηλαδή, οι ΗΠΑ εισέπραξαν ένα ποσό – μαμούθ για το σκάνδαλο της εταιρείας στην μπανανία, αλλά η μπανανία βαφτίζει το σκάνδαλο ως «σκευωρία», και φέρνει ως «μάρτυρα» τον στενό συνεργάτη του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου!

Φανταστείτε να είχε συμβεί το αντίστοιχο σκάνδαλο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου. Όπου πολιτικοί παραιτούνται, αλλά και διώκονται απλώς και μόνο επειδή συνέβη ένα σκάνδαλο υπό την εποπτεία τους. Κάντε την σύγκριση και θα καταλάβετε γιατί η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη με τέτοια θλιβερά οικονομικά στοιχεία την τελευταία δεκαετία.

Μία χώρα όπου ο Σταύρος Παπασταύρου εμφανίζεται ως μάρτυρας κατηγορίας, μάλλον χρειάζεται δέκα Εισαγγελείς σαν την Ελένη Τουλουπάκη για να δει άσπρη μέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This