Ηλεία: Ποινή κάθειρξης 8 ετών σε 62χρονο που βίασε το εγγονάκι του!

Must Read

Το δρόμο της επιστροφής για την φυλακή πήρε, χθες, ένας 62χρονος από την Ηλεία, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας σε 8 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό του ανήλικου εγγονού του.

ΒΙΑΣΜΟΣ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο παππούς είχε κληθεί από τους γονείς για να φυλάξει τα παιδιά και έτσι βρήκε την ευκαιρία για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο κορμάκι του ανήλικου εγγονού του. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί το 2015 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, στην βαρύτατη ποινή των 18 χρόνων κάθειρξης.

Χθες, το Εφετείο της Πάτρας τον έκρινε πάλι ένοχο με 7-0 ψήφους για τις ίδιες αποτρόπαιες πράξεις, αλλά έριξε την ποινή στο μισό, καθώς έκανε  δεκτό το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This