Ζήτησε και θα λάβει δορυφορική στο κελί του και ο Φουρθιώτης! Δεκτό και το αίτημα για κρουασάν…

Κινηματογραφικές βραδιές στον Κορυδαλλό για τον Μένιο και αφράτο κρουασάν για πρωινό

Must Read

Μετά τους ύμνους στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και στην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου μέσα από τις φυλακές, ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε στο κελί του δορυφορική τηλεόραση. 

Ο παρουσιαστής που είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία, μετά το σόου στο Δρομοκαΐτειο, αποθέωσε το σωφρονιστικό σύστημα και την κυβέρνηση μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σε ζωντανή σύνδεση από τις… φυλακές Κορυδαλλού!

Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε να τοποθετηθεί στο κελί του δορυφορική τηλεόραση με συνδρομητικά κανάλια γνωστής εταιρείας προκειμένου να απολαμβάνει ταινίες και ξένες σειρές.  Το αίτημα του σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει δεκτό και έτσι η τηλεπερσόνα θα χαλαρώνει με… κινηματογραφικές βραδιές στο κελί του στον Κορυδαλλό!

Και μπορεί τα αιτήματά του για γάλα αμυγδάλου και βουνίσιο μέλι να απορρίφθηκαν, ωστόσο οι φυλακές θα προσφέρουν στον Φουρθιώτη το κρουασάν και τη σπανακόπιτα που περιλαμβάνονται στην «ειδική διατροφή» που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This