Ισόβια στον 49χρονο που «καθάρισε» συγχωριανό για το… λουρί του σκύλου του

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά

Must Read

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 49χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι σκότωσε εν ψυχρώ έναν 45χρονο τον Ιούλιο του 2012 επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Το φονικό συνέβη στο Λιτόχωρο Πιερίας, όταν ο 45χρονος επέστρεφε πεζός στο σπίτι του από νυχτερινή διασκέδαση και έτυχε να συναντήσει στον δρόμο τον 49χρονο συγχωριανό του μαζί με το σκυλί του. Το θύμα έκανε παρατήρηση στον δράστη επειδή είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό του χωρίς να του έχει φορέσει λουρί, γεγονός που στάθηκε η αιτία να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσά τους. Σύντομα τα αίματα άναψαν και ο 49χρονος κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά τον 45χρονου, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Παρότι είχε ταυτοποιηθεί και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον ανακριτή Πιερίας, ο δράστης παρέμενε άφαντος έως τον Ιούνιο του 2018, όταν συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για μια αιματηρή ληστεία που διέπραξε σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη! Μάλιστα, γι’ αυτή την υπόθεση εκτίει ήδη ποινή 20ετούς κάθειρξης.

Στην απολογία του για το έγκλημα του Λιτοχώρου ο 49χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ωστόσο δεν έπεισε τον εισαγγελέα της έδρας και τους δικαστές, οι οποίοι τον έκριναν ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικά, όπως και πρωτόδικα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This