Μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για διαφήμιση κορονοπάρτι στη Μύκονο

Must Read

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσέφυγε ο δικηγόρος Παναγιώτης Κορωνάκης για τη διαφήμιση και διοργάνωση παράνομου κορονοπάρτι στην Μύκονο.

Ο δικηγόρος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με αφορμή τα αλλεπάλληλα παράνομα πάρτι που διοργανώνονται κρυφά σε βίλες του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, «κάτω από τη μύτη» αν όχι με την ανοχή των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί προφασίζονται πως δεν έχουν δικαίωμα να μπουν στις βίλες, χωρίς παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και για το λόγο αυτό δεν κάνουν τίποτα.

Ο δικηγόρος ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ:

«Το πρόβλημα υπάρχει από το 2019, εντάθηκε όμως πέρυσι καθώς είχαμε περιορισμούς στην εστίαση και τώρα έχουν ήδη διενεργηθεί στο νησί αρκετά κορονοπάρτι. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αυτοί οι χώροι μετατρέπονται ουσιαστικά σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν όμως ότι δεν μπορούν να εισέλθουν χωρίς παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Κάθε βίλα που διαθέτει όμως σήμα του ΕΟΤ, όπως τα ξενοδοχεία, μπορεί να ελεγχθεί. Όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται σε ένα χώρο που δεν ελέγχεται».

Ο κ. Κορωνάκης καταγγέλλει και την ευρείας έκταση φοροδιαφυγή σε αυτά τα κορονοπάρτι, λειτουργώντας σε βάρος των επαγγελματιών του νησιού.

«Έχουμε φτάσει σε τέτοια θρασύτητα των διοργανωτών που διαφημίζουν το πάρτι για VIP πελάτες με είσοδο 1.299 €, με γνωστούς DJ. Συνήθως οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι μέσω μηνυμάτων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πάρτι που διαφημίζεται θα είναι στις 8 -11 Ιουλίου» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This