Δευτέρα 14/6/2021

Ελεύθερος ο Ροδίτης γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς

Ο 65χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του

Μαιευτική… τέλος ως τη δίκη του για τον Ροδίτη γυναικολόγο με τα… μακριά χέρια, τον οποίον έχουν καταγγείλει 21 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος τους!

Με σύμφωνη γνώμη της τακτικής ανακρίτριας και της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 65χρονος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, όμως στους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ περιλαμβάνεται και η απαγόρευση της άσκησης του επαγγέλματός του!

Ο γυναικολόγος, σε βάρος του οποίου έχουν κατατεθεί 21 μηνύσεις για βιασμό και εξύβριση κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης σε δημόσιο νοσοκομείο της Ρόδου, αρνήθηκε ακόμα μία φορά όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί είναι αντιφατικές.

Oπως υποστήριξε, δεν νοείται να έχει τελέσει βιασμό χωρίς να υφίσταται καταναγκασμός και ταυτόχρονα να έχει τελέσει και το αδίκημα της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», τόνισε ότι απολογήθηκε χωρίς να του έχει γνωστοποιηθεί κατηγορητήριο και έκανε και πάλι λόγο για σκευωρία σε βάρος του από τις γυναίκες που τον καταμήνυσαν.

Kατέθεσε και αγωγές

Πάντως, όλον αυτόν τον καιρό ο γιατρός δεν έχει καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει περάσει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας στο Ειρηνοδικείο, στο Πολυμελές και το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου αγωγές σε βάρος γυναικών που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλικά εγκλήματα, διεκδικώντας από αυτές αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη με αφορμή τη μήνυση σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, ζητά να του καταβάλει καθεμία το ποσό των 20.000 ευρώ! Μέχρι στιγμής έχει υποβάλει συνολικά 16 αγωγές, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υποβάλει ακόμα πέντε. Η πρώτη αγωγή του στράφηκε κατά της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μιας 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, η οποία σήκωσε «τσουνάμι» αποκαλύψεων και από άλλες γυναίκες με την καταγγελία της. Από τη συγκεκριμένη ο μαιευτήρας διεκδικεί αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ