Συγκλονίζει η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Είχα παγώσει και έκανα 3 μήνες να κοιμηθώ»

«Τον είχαν δέσει και τον είχαν ξυρίσει με το ζόρι» κατέθεσε ένας συμφοιτητής του

Must Read

Συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η δίκη για την υπόθεση του σπουδαστή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος μετά την εξαφάνισή του από την σχολή, εντοπίστηκε νεκρός.

Κατά την εκδίκαση των 8 εφέσεων που ασκήθηκαν από τους κατηγορούμενους, οι καταθέσεις της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή που υπέστη bullying και βασανιστήρια από τους συμφοιτητές του προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια της, η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχασα τον αδερφό μου και δεν το έχω ξεπεράσει, ουσιαστικά έχασα και τους γονείς μου […] Ισως να έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ξέρω ότι ο αδερφός μου αισθανόταν άβολα. Άκουσα πολλά περιστατικά που δεν ήταν αστεία».

Σύμφωνα με όσα εκτιμά η ίδια του η αδερφή, ο Βαγγέλης ήξερε ότι είναι μόνος σου σε όλα αυτά που περνούσε και δεν ήθελε να μιλήσει προκειμένου να μην χειροτερέψει την κατάσταση. Συγκλονισμένη, περιγράφει ότι το πρώτο διάστημα δεν μπορούσε να πιστέψει όλα εκείνα που διάβαζε για τα όσα πέρασε ο Βαγγέλης στα χέρια των «σκληρών» της Γαλακτομικής Σχολής: «Είχα παγώσει και έκανα 3 μήνες να κοιμηθώ διαβάζοντας τί έπαθε ο αδερφός μου. Έκανα εικόνα όλα τα περιστατικά σε βάρος του αδερφού μου και ανατρίχιαζα» τόνισε.

Ο συμφοιτητής του Βαγγέλη, Νίκος Δάβρης στην κατάθεσή του έκανε λόγο για ένα καλοκάγαθο άτομο που προσπαθούσε να απαλλαχτεί από την παρέα των νταήδων: «Ο Βαγγέλης ήταν έναν καλοκάγαθο παιδί, ήρεμος και συζητήσιμος. Άξιζε να κάνεις παρέα μαζί του. Ηταν ένα παιδί που ήθελε να κάνει παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά ήταν εγκλωβισμένος σε μία παρέα από την οποία προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ήταν πάντα γύρω του. Ηθελαν να κάνουν τις αποκαλούμενες πλάκες τους».

«Τον είχαν δέσει και τον είχαν ξυρίσει με το ζόρι»

Ο συμφοιτητής του αδικοχαμένου νέου σημείωσε ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν φοβισμένος με τη συμπεριφορά ενός εκ των κατηγορουμένων: «Η παρουσία του ήταν τόσο επιβλητική που στο εστιατόριο πήγαινε και καθόταν με το ζόρι μαζί με τον Βαγγέλη».

Απαντώντας στις ερωτήσεις της προέδρου, ο Νίκος Δάβρης έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό με την ντουλάπα όπου είχαν κλειδώσει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον ανάγκασαν να τραγουδήσει για να του ανοίξουν: «Θα μπορούσε να πάθει ασφυξία. Αυτό δεν ήταν καθόλου αστείο» τόνισε ο συμφοιτητής του και σημείωσε ακόμα ένα περιστατικό βίας: «Ερχόταν στο δωμάτιό μας ο Βαγγέλης, έκανε παρέα μαζί μας. Κάποια στιγμή είχε ανοιχτεί και μου είχε πει πως μία φορά τον είχαν δέσει και τον είχαν ξυρίσει με το ζόρι» κατέθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This