Άμεσα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Must Read

Για το μέλλον της μικρής Λυδίας, μετά την ομολογία του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα αποφασίσει η εισαγγελία ανηλίκων.

Η εισαγγελία με στόχο την προστασία του παιδιού και την επιλογή ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για να μεγαλώσει, θα αποφασίσει άμεσα για την επιμέλεια του ενός έτους παιδιού.

Αναμένεται να ανακοινωθεί το συντομότερο η προσωρινή επιμέλεια του μωρού σύμφωνα με το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα, ενώ η οριστική απόφαση ληφθεί από την δικαιοσύνη εντός 90 ημερών.

Την επιμέλεια του παιδιού θα αναλάβουν είτε η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν είτε η οικογένεια του 33χρονου πιλότου. Αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των οικογενειών ώστε να καταλήξουν ποιο περιβάλλον θα είναι καταλληλότερο για την μικρή Λυδία. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This