Τρίτη 3/8/2021

Άμεσα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Για το μέλλον της μικρής Λυδίας, μετά την ομολογία του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα αποφασίσει η εισαγγελία ανηλίκων.

Η εισαγγελία με στόχο την προστασία του παιδιού και την επιλογή ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για να μεγαλώσει, θα αποφασίσει άμεσα για την επιμέλεια του ενός έτους παιδιού.

Αναμένεται να ανακοινωθεί το συντομότερο η προσωρινή επιμέλεια του μωρού σύμφωνα με το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα, ενώ η οριστική απόφαση ληφθεί από την δικαιοσύνη εντός 90 ημερών.

Την επιμέλεια του παιδιού θα αναλάβουν είτε η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν είτε η οικογένεια του 33χρονου πιλότου. Αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των οικογενειών ώστε να καταλήξουν ποιο περιβάλλον θα είναι καταλληλότερο για την μικρή Λυδία. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ