Κυριακή 25/7/2021

«Ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω, δικαιώνεται όμως η μνήμη του»: Ισόβια στον 52χρονο για το φονικό στις Μοίρες (video)

Ο 52χρονος δολοφόνος δεν δίστασε να πυροβολήσει και εναντίον μιας παρέας αγοριών, που ανάμεσά τους βρισκόταν και ο εγγονός του θύματος!

Ομόφωνα ισόβια συν 33 χρόνια κατά συγχώνευση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η ποινή που επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 52χρονο κατηγορούμενο για το φονικό στις Μοίρες. Έχουν περάσει 16 μήνες από το βράδυ που ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι που νοίκιαζε η εν διαστάσει σύζυγός του και πυροβόλησε σκοτώνοντας τον 79χρονο σπιτονοικοκύρη της και τραυματίζοντας σοβαρά την σύζυγο του άτυχου Κώστα Χατζάκη.

Ο 52χρονος δολοφόνος δεν δίστασε να πυροβολήσει και εναντίον μιας παρέας αγοριών, που ανάμεσά τους βρισκόταν και ο εγγονός του θύματος και τα παιδιά γλίτωσαν από τύχη!

Ικανοποιημένη από την απόφαση η οικογένεια του 79χρονου δολοφονημένου, με τον γιο του δολοφονημένου να δηλώνει «χάσαμε τον πατέρα μας με εντελώς άδικο τρόπο- Σεβόμαστε τους νόμους».

Ενώ η χήρα που εκείνο το μοιραίο βράδυ τραυματίστηκε σοβαρά είπε: «Ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω, δικαιώνεται όμως η μνήμη του».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ