Προκλητικός ο Δημήτρης Λιγνάδης – Σνόμπαρε την ανακρίτρια!

Ο Κούγιας υποστηρίζει ότι στόχος ήταν να... σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού

Must Read

Με προκλητική στάση ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης παρουσιάστηκε σήμερα στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για δύο επιπλέον καταγγελίες βιασμού. 

Ο Λιγνάδης παρέμεινε μόνο μισή ώρα στο γραφείο της ανακρίτριας και αυτό γιατί αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις χαρακτηρίζοντάς την «προκατειλημμένη». Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στο οποίο ζητά κατά αντιπαράσταση εξέταση και η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. 

Για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Κούγιας έκανε επίθεση στο πρόσωπο της ανακρίτριας: «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε, ενώ νωρίτερα έκανε λόγο για δικογραφία «όνειδος». Ο Κούγιας έκανε λόγο για εμπλοκή των δικαστών σε… επιχειρηματικά παιχνίδια και υποστήριξέ ότι στόχος ήταν να… σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού. Όπως σημείωσε μάλιστα, ο πελάτης του θα δικαιωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αυτήν την ώρα εισαγγελέας και Ανακρίτρια θα κρίνουν αν θα διατάξουν την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις δύο νέες υποθέσεις βιασμού.

Οι δύο νέες καταγγελίες

Η πρώτη υπόθεση αφορά την καταγγελία ενός 24χρονου σήμερα, ο οποίος υποστηρίζει ότι προ επταετίας βιάστηκε από τον Λιγνάδη δύο φορές. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος σήμερα κατέθεσε πως το 2015 είχε μείνει επτά μήνες στο σπίτι του ηθοποιού, διάστημα κατά το οποίο κακοποιήθηκε, ενώ επίσης είχε διαπιστώσει ότι ο σκηνοθέτης «ψάρευε» ανήλικα στην πλατεία κάτω από το σπίτι του.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση που κατατέθηκε στις 4 Μαρτίου 2021 σε βάρος του Λιγνάδη, από άτομο που υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τον Μάρτιο του 2018.

Όπως έχει καταγγείλει ο συγκεκριμένος άνδρας, γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο. Στη συνέχεια, ο Λιγνάδης τον κάλεσε στο διαμέρισμά του, χωρίς να γίνει κάτι.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο μηνυτής ξαναπήγε στο σπίτι του, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, ο σκηνοθέτης τού προσέφερε ναρκωτικά και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε αντιλήφθηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This