Αφαίρεση επιμέλειας από τον μακελάρη της Μακρινίτσας! Στους γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας ο μικρός Γιωργάκης

Must Read

Στην αφαίρεση της οριστικής επιμέλειας του μικρού Γιωργάκη από τον μακελάρη της Μακρινίτσας, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο, έσφαξε μέσα στο πατρικό τους σπίτι, την 28χρονη σύζυγό του Κωνσταντίνα Τσάπα και τον 30χρονο αδελφό της, προχώρησε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Η επιμέλεια αφαιρέθηκε οριστικά από τον φονιά, που είναι προφυλακισμένος για το διπλό έγκλημα και ανατέθηκε στους γονείς της άτυχης Κωνσταντίνας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον μόλις 3 ετών Γιωργάκη. 

Στη δικαστική απόφαση, επισημαίνεται ότι αφαιρείται η άσκηση γονικής μέριμνας και επιμέλειας του ανήλικου τέκνου από τον πατέρα και προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επιμέλεια ανατίθεται στους γονείς της μητέρας του παιδιού καθώς παρέχουν «όλα τα εχέγγυα ότι θα ασκήσουν το λειτούργημα με συνέπεια και υπευθυνότητα και θα μεριμνήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη διαφύλαξη της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανηλίκου».

Αναφέρεται, επίσης, στην ίδια απόφαση, ότι ο δράστης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, πάσχει από «παραληρηματική διαταραχή με διωκτικά και διεγερτικά συμπτώματα, δέχθηκε να έχει τακτική παρακολούθηση, αλλά αρνείται επιμόνως να λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και δεν παρουσίασε καμία βελτίωση ή ύφεση των συμπτωμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εξέταση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This