Τετάρτη 28/7/2021

Αφαίρεση επιμέλειας από τον μακελάρη της Μακρινίτσας! Στους γονείς της δολοφονημένης Κωνσταντίνας ο μικρός Γιωργάκης

Στην αφαίρεση της οριστικής επιμέλειας του μικρού Γιωργάκη από τον μακελάρη της Μακρινίτσας, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο, έσφαξε μέσα στο πατρικό τους σπίτι, την 28χρονη σύζυγό του Κωνσταντίνα Τσάπα και τον 30χρονο αδελφό της, προχώρησε με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου.

Η επιμέλεια αφαιρέθηκε οριστικά από τον φονιά, που είναι προφυλακισμένος για το διπλό έγκλημα και ανατέθηκε στους γονείς της άτυχης Κωνσταντίνας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον μόλις 3 ετών Γιωργάκη. 

dikastiria 1

Στη δικαστική απόφαση, επισημαίνεται ότι αφαιρείται η άσκηση γονικής μέριμνας και επιμέλειας του ανήλικου τέκνου από τον πατέρα και προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι η επιμέλεια ανατίθεται στους γονείς της μητέρας του παιδιού καθώς παρέχουν «όλα τα εχέγγυα ότι θα ασκήσουν το λειτούργημα με συνέπεια και υπευθυνότητα και θα μεριμνήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη διαφύλαξη της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανηλίκου».

goneis 1

Αναφέρεται, επίσης, στην ίδια απόφαση, ότι ο δράστης, Δημήτρης Ραυτόπουλος, πάσχει από «παραληρηματική διαταραχή με διωκτικά και διεγερτικά συμπτώματα, δέχθηκε να έχει τακτική παρακολούθηση, αλλά αρνείται επιμόνως να λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και δεν παρουσίασε καμία βελτίωση ή ύφεση των συμπτωμάτων σε σχέση με την προηγούμενη εξέταση».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ