Στο εδώλιο τους στέλνει μια πίτα με μπιφτέκι και μπόλικη…ηρωίνη στη Ρόδο!

Must Read

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου δύο άνδρες, ένας 32χρονος Ροδίτης και ένας Λετονός, για μια πίτα με μπιφτέκι και ηρωίνη που προσπάθησε να περάσει ο πρώτος στον δεύτερο στα κρατητήρια της Ρόδου.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών. Σύμφωνα με την τοπικό σάιτ «rodiaki.gr», ο 32χρονος Λετονός είχε μεταφερθεί στην Ρόδο καθώς κατηγορούνταν μαζί με άλλα τρία άτομα ότι ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και χαπιών ecstasy!

Ο Λετονός καταδικάστηκε για την υπόθεση αυτή σε αρκετά χρόνια κάθειρξης και έτσι κρατούνταν στα κρατητήρια της Ρόδου. Στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017, ο 32χρονος Ροδίτης μετέβη στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και ζήτησε να παραδώσει στον αλλοδαπό κρατούμενο μία σακούλα, ισχυριζόμενος ότι μετέφερε φαγητό που του είχαν παραγγείλει. Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η σακούλα περιείχε μία πίτα με μπιφτέκι και μέσα σε αυτή μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με 1,4 γραμμάρια ηρωίνης!

Η πίτα… κατασχέθηκε ενώ οι δύο 32χρονοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This