Την… πάτησε σαν αρχάριος ο Κούγιας – Απορρίφθηκε αγωγή του κατά του Μελισσανίδη

Με λάθος διαδικασία κινήθηκε κατά του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ

Must Read

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας είδε αγωγή του κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη να απορρίπτεται, αλλά η διαφορά με τις προηγούμενες, είναι ότι αυτή απορρίφθηκε από λάθος του ποινικολόγου κι έτσι χάθηκαν και τα διεκδικούμενα 50.000 ευρώ μέσω της αγωγής.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την υπόθεση, η οποία αφορά όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Αλέξη Κούγια σε δημοσιογράφους στις 22 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Αυτοκινήτων του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το aek365.org η προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον κ. Κούγια έγινε μέσω της διαδικασίας για πρόκληση ζημιάς δια του Τύπου, ή με ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ή μέσω διαδικτύου.

Όμως, το δικαστήριο, μετά και από παρέμβαση της συνηγόρου του κ. Μελισσανίδη (Έλλη Ρίζου), παρέπεμψε την υπόθεση στην τακτική διαδικασία, καθώς απεφάνθη ότι αυτή που κίνησε ο κ. Κούγιας δεν ήταν η σωστή, καθώς έγινε απλή αναπαραγωγή των όσων φέρεται να είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όχι ενέργεια που έλαβε χώρα αμέσως δια του Τύπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This