Αναβολή στη δίκη του κατηγορούμενου γιατρού για τον θάνατο 24χρονου μετά από λάθος τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου

Ξέσπασμα του ιερέα πατέρα της 14χρονης που έκανε την ίδια επέμβαση με τον 24χρονο και πέθανε από την ίδια αιτία.

Must Read

Πριν από τέσσερα χρόνια ένας 24χρονος από την Καβάλα μπήκε στο χειρουργείο για να βάλει γαστρικό δακτύλιο με διαβεβαιώσεις από τον γιατρό ότι πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας. Ο νεαρός πέθανε μετά από εννέα ημέρες και η υπόθεση του ιατρικού λάθους έφτασε στη Δικαιοσύνη.

Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  που αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο (ο δικηγόρος του επικαλέστηκε λόγους υγείας του πελάτη του), έχει τον ίδιο κατηγορούμενο για τον θάνατο της 14χρονης στην Επανομή τον περασμένο Ιούνιο. Το κορίτσι είχε υποβληθεί στην ίδια επέμβαση με τον 24χρονο και πέθανε από την ίδια αιτία (σηπτικό σοκ).

«Το δικαστήριο να κάνει αυτό που είναι να κάνει, τη δουλειά του. Δεν θεωρώ ότι θα πάει κάτι λάθος. Έχει κάνει αυτός το λάθος και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Όταν διαβάσαμε την υπόθεση της μικρής Γωγώς ήταν λες και το ζούσαμε ξανά. Ήταν η ίδια ακριβώς περίπτωση. Ειδικά στην περίπτωση της αντιμετώπισης μετά από το λάθος», είπε στην ΕΡΤ3 ο Φώτης Σινιώρης, αδελφός του24χρονου θύματος.

Ξέσπασε όμως και ο ιερέας πατέρας της Γωγώς μετά το άκουσμα για την αναβολή της δίκης: «Αν είναι δυνατόν. Ο Νικόλας είναι στο χώμα τόσα χρόνια και ο “έξυπνος” γιατρός ο γνωστός ψευτόμαγκας δήλωσε γαστρεντερίτιδα για να αναβληθεί σήμερα η δίκη με την οικογένεια Σινιώρη. Ντροπή Ντροπή. Τα φέρετρα των παιδιών είναι ευθύνη πλέον του Ιατρικού Συλλόγου. Υπομονή Γιοκ. Πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου καθάρισε την αυλή σου. Ακούς Γαστρεντερίτιδα;; Ψεύταρε. Αυτός είναι ο Νικόλας. Θύμα του ίδιου γιατρού».

Η δικογραφία για την 14χρονη εκκρεμεί ακόμη στο αστυνομικό τμήμα της Πυλαίας γιατί εκεί υπεβλήθη η μήνυση και αναμένει η αστυνομία την ιατροδικαστική έκθεση και τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαβιβάσει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Με αφορμή την υπόθεση παρενέβη ο Εισαγγελέας  του Αρείου Πάγου ζητώντας να ενημερώνονται άμεσα οι Ιατρικοί Σύλλογοι για τέτοιες υποθέσεις.

Μέχρι σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δεν ενημερώθηκε για τις διώξεις σε βάρος του γιατρού…

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This