Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τον τραυματισμό του 6χρονου Φώτη σε αγώνα καρτ

Must Read

Ελεύθερα αφέθηκαν τα πέντε άτομα που είχαν συλληφθεί χθες το απόγευμα από την Αστυνομία, για τον τραυματισμό ενός ανήλικου, την στιγμή που παρακολουθούσε αγώνες κάρτ, στο κέντρο της Πάτρας.

Τα τέσσερα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο, οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και έπειτα από λίγη ώρα αφέθησαν ελεύθεροι, με εντολή του εισαγγελικού λειτουργού.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιατρός που έτρεξε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη: «Η καρδούλα του χτυπούσε δυνατά»

Σύμφωνα με τον συνήγορο ενός εκ των πέντε, Τάκη Παπαδόπουλο, «διετάχθη περαιτέρω προανάκριση, προκειμένου στο πλαίσιο αυτό να ληφθούν και άλλες καταθέσεις, να εξεταστεί οπτικό υλικό, καθώς και η κατάσταση του οδοστρώματος».

Παράλληλα, ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι «είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να δούμε, ώστε να “ωριμάσει” αυτή η υπόθεση και να οδηγηθεί, αν οδηγηθεί, στο ακροατήριο, αλλά αυτό που επείγει τώρα είναι η υγεία του παιδιού».

Στο μεταξύ, στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο εξάχρονος, ο οποίος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 6χρονο – Συγκλονίζει το video του ατυχήματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This