Δημήτρης Λιγνάδης: Στην τελική ευθεία για παραπομπή σε δίκη

Δεν θα προφυλακιστεί εκ νέου

Must Read

Στην τελική ευθεία για την παραπομπή του σε δίκη βρίσκεται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών και ανηλίκων.

Η ανάκριση για τον προφυλακισμένο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου οδεύει προς το τέλος της, μετά την απόρριψη της έφεσης που είχε υποβληθεί κατά του βουλεύματος που έκρινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για δυο καταγγελίες βιασμού για τις οποίες είχε απολογηθεί στην ανακρίτρια το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο συντάχθηκε με την άποψη της ανακρίτριας ότι ο κατηγορούμενος δεν πρέπει να προφυλακιστεί εκ νέου καθώς οι δυο νέες καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό είναι μέρος της ίδιας υπόθεσης για την οποία είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Αντίθετα ο εισαγγελέας είχε κρίνει ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζητούσε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του Δ. Λιγνάδη.

Μετά την απόρριψη του βουλεύματος, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας από την Ανακρίτρια και να ανοίξει ο δρόμος για την υποβολή πρότασης από τον αρμόδιο εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο, για την παραπομπή ή μη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου σε δίκη για τις υποθέσεις βιασμών που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This