Έχασε την επιμέλεια της κόρης του ο επίορκος αστυνομικός από την Ηλιούπολη

Δικαίωση για τη μητέρα που θα έχει και πάλι το παιδί στην αγκαλιά της

Must Read

Μπορεί η οικογένεια του επίορκου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη διότι εξέδιδε μια 19χρονη κοπέλα, να ζητούσε την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του ωστόσο η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι το παιδί θα είναι καλύτερα με τη μητέρα του, στην οποία έδωσε και την προσωρινή επιμέλεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου, Ελισάβετ Τσέρτου, η αντιδικία ήταν σφοδρή αλλά όπως αποδείχθηκε προς όφελος της εντολέως της.

«Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας του μικρού κοριτσιού προς την μητέρα είχε ιδιαίτερες δυσκολίες. Κατά την συζήτηση της υποθέσεως οι αντίδικοι προσπάθησαν με πάσα τρόπο να την “βγάλουν” ακατάλληλη μητέρα ώστε να μην φτάσει ποτέ το κορίτσι κοντά της καθώς η αντιδικία ήσαν σφοδρή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελισάβετ Τσέρτου.

Συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Ταυτόχρονα συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή της ανταίτησης ασφαλιστικών μέτρων των αντιδίκων που ζητούσαν να ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου στον αδερφό και γιαγιά του κρατούμενου και ταυτόχρονα δεν δίστασαν να ζητήσουν με θράσος από την Δικαιοσύνη να διατηρηθεί η επιμέλεια στον κρατούμενο πατέρα από τις φυλακές, γεγονός εκ των πραγμάτων αδύνατον».

Πανευτυχής η εντολέας μου

«Σήμερα η εντολέας μου είναι πανευτυχής για το αποτέλεσμα της προσωρινής διαταγής επί των ασφαλιστικών μας μέτρων καθώς της ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλεια του ανήλικου τέκνου και περίτρανα αποφασίστηκε από το ίδιο δικαστήριο να μην δοθεί ούτε η ελάχιστη επικοινωνία τόσο στον κρατούμενο πατέρα όσο και στην οικογένειά του», τονίζει.

Στη συνέχεια αναφέρεται στις κοινωνικές υπηρεσίες οι οποίες όπως επισημαίνει «χειρίστηκαν την υπόθεση με εξαιρετική ευαισθησία». 

«Η ταχύτατη συνδρομή των κοινωνικών υπηρεσιών και η εισαγγελία Ανηλίκων εξάλειψαν κάθε εμπόδιο αφού όλοι ανεξαιρέτως χειρίστηκαν την υπόθεση με εξαιρετική ευαισθησία και επήλθε το παραπάνω αποτέλεσμα ήτοι να βρεθεί το ανήλικο κορίτσι σε ασφαλές περιβάλλον δίπλα στην μητέρα του, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να το φροντίσει όσο κανένας άλλος. Ελπίζουμε ότι οι επόμενοι μήνες θα λειτουργήσουν σαν “βάλσαμο” για την ψυχή του μικρού ανήλικου κοριτσιού που ήδη νιώθει την θαλπωρή κοντά στην μητέρα της, που τόσο πολύ είχε στερηθεί. Άλλωστε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα το παιδί είχε επικοινωνία με την μητέρα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This