Έβριζε και έφτυνε τους δημοσιογράφους ο ληστής με το καλάσνικοφ (video)

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα μαζί με τη φίλη του - Του ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις

Must Read

Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους ο ληστής που ξάφρισε 3 υποκαταστήματα τραπεζών μεταξύ των οποίων και εκείνο στην οδό Μητροπόλεως.

Ο 33χρονος την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα, έφτυσε και έβρισε τηλεοπτικά συνεργεία, δημοσιογράφους και φωτογράφους που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού κατά συρροή, συνέργεια, διακεκριμένη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, διακίνηση ναρκωτικών αγορά κατοχή από κοινού, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, υπόθαλψη και βία κατά υπαλλήλων.

Επιπλέον, στην 34χρονη γυναίκα που συνελήφθη μαζί του, ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη, διακεκριμένη οπλοφορία, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή κατά συναυτουργία.

Ο 33χρονος ληστής που ήταν δραπέτης φυλακών, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε ο ληστής – Η στιγμή που αστυνομικοί τρέχουν να τον συλλάβουν (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This