«Σκύλα, απόβρασμα!» – Ξέσπασαν η μάνα και ο αδερφός της Ιωάννας στη δίκη

Must Read

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την διάρκεια της πολυαναμενόμενης δίκης για την επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με βιτριόλι.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του θύματος, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας την ρώτησε την Ιωάννα: «Σας είπε κάτι σήμερα; Σας ζήτησε συγγνώμη;» (αναφερόμενος στην δράστρια).

Η Ιωάννα απάντησε: «Δεν έχει πει τίποτα. Μόνο με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα. ψυχρή και απαθής»

Εκείνη την ώρα η Έφη προσπάθησε να την διακόψει: «Κύριε πρόεδρε…» ακούστηκε να λέει και εκείνη τη στιγμή προκάλεσε την οργή των συγγενών της Ιωάννας. 

Η μητέρα και ο αδερφός της ακούγοντας την γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την αγαπημένη τους να προσπαθεί να διακόψει και να δικαιολογηθεί, ξέσπασαν.

«Τολμάς να μιλάς! Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι ε φίδι!» αντέδρασε εκνευρισμένος ο αδερφός του θύματος, ο οποίος προσπάθησε να την πλησιάσει μαζί με την μητέρα του και σε εκείνο το σημείο έσπευσαν να τους εμποδίσουν οι αστυνομικοί.

«Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας μας διέλυσες» ακούστηκε να ουρλιάζει η μητέρα της.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν τον αδερφό της Ιωάννας έξω από το δικαστήριο προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα του θύματος παρέμεινε εντός της δικαστικής αίθουσας.

Δείτε επίσης:

Δάκρυσε η Ιωάννα: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου» – Δεν την κοιτάει καν η βιτριολίστρια (video)

Ανατροπή στην πολύκροτη δίκη με το βιτριόλι: Εμφανίστηκε η κατηγορούμενη – Πρώτη φορά αντιμέτωπη με την Ιωάννα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This