Αρχίζει η δίκη του κρεοπώλη που σκότωσε τη 13χρονη Γιαννούλα στην Άμφισσα

Must Read

Η υπόθεση της δολοφονίας μιας 13χρονης Ρομά από τον καταυλισμό της Άμφισσας, που είχε γίνει αιτία για εκτεταμένα επεισόδια και ζημιές στην πόλη στις 4 Ιουνίου του 2018, θα εκδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο 37χρονος -σήμερα- κρεοπώλης που ήταν υπαίτιος για τον θάνατο του κοριτσιού και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 17 ετών και τεσσάρων μηνών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου.

Η μικρή Γιαννούλα, η οποία είχε δεχτεί τα σκάγια της καραμπίνας του κατηγορούμενου Π.Κ. από το χωριό Βίνιανη, ήταν το θύμα αντιδικίας μεταξύ του κρεοπώλη και του 36χρονου θείου της, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο 37χρονος είχε εξοργιστεί επειδή οι Ρομά χόρευαν στον δρόμο και δεν μπορούσε να περάσει για να πάει στον στάβλο που διατηρεί στο Προσήλιο. Ετσι, πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα προς τον καταυλισμό για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα τα σκάγια της καραμπίνας του να βρουν την άτυχη μικρή στο πρόσωπο και σχεδόν να την αποκεφαλίσουν!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This