Ισόβια και στο Εφετείο στον 62χρονο Ρεθυμνιώτη για την δολοφονία της Τόνιας! Ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί το πτώμα της

Must Read

Την ποινή των ισοβίων επέβαλε και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στον 62χρονο κτηνοτρόφο από το Ρέθυμνο για την δολοφονία της 38χρονης Αντονίνα (Τόνιας) Ζοέβα, τον Μάϊο του 2018.

Το δικαστήριο επικύρωσε έτσι την ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα στον Ρεθυμνιώτη, ο οποίος αν και από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώος, εντούτοις δεν έχει καταφέρει να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα το πτώμα της άτυχης γυναίκας από την Βουλγαρία δεν έχει εντοπιστεί. Μετά από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα που είχε κριθεί αγνοούμενη διέμενε στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Σε αυτό, σύμφωνα με το βούλευμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και στο όχημα του κατηγορούμενου. Μετά από εξέταση DNA διαπιστώθηκε ότι άνηκε στην 38χρονη και ο 62χρονος συνελήφθη.

Στους αστυνομικούς απάντησε πως το βράδυ που η γυναίκα εξαφανίστηκε, ήταν μαζί του, τσακώθηκαν, την χαστούκισε και μάτωσε η μύτη της. Υποστήριξε επίσης πως την επέστρεψε στο Ρέθυμνο και την άφησε σε δρόμο στην περιοχή των Μισσιρίων κι έκτοτε δεν την είδε ξανά. Ωστόσο τόσο πρωτόδικα όσο και χθες το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Χανίων οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και το δικαστήριο με εισήγηση και του εισαγγελέα, προχώρησε στην καταδίκη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This