Ξύπνησαν μνήμες από τη σφαγή της Ναταλίας Βουτσινά στην Πάτρα

«Eσφαξα τη φίλη μου» είπε ψυχρά στους αστυνομικούς ο δράστης

Must Read

Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία της 43χρονης επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά μέσα στο σπίτι της στα Μποζαΐτικα Πατρών, τον Δεκέμβριο του 2013. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή και, έπειτα από αυτό, αναμένεται να οριστεί νέα δικάσιμος.

Η σφαγή της 43χρονης Ναταλίας μέσα στο σπίτι της είχε παγώσει την τοπική κοινωνία και είχε βυθίσει στο πένθος τον επί σειρά ετών σύντροφό της και γνωστό Πατρινό εκδότη και δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη, ο οποίος αναγκάστηκε να μεγαλώνει μόνος του την 11χρονη -τότε- κόρη που είχε αποκτήσει με το θύμα.

Δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ένας 40χρονος -σήμερα- Αλβανός, ο οποίος σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τρεις μαχαιριές, μία στην πλάτη, μία στον θώρακα και μία στην καρωτίδα. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δολοφόνος πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και παραδόθηκε έχοντας αίματα στα χέρια του και κρατώντας ακόμη το μαχαίρι.

«Eσφαξα τη φίλη μου» είπε ψυχρά στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό, ισχυριζόμενος ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη 43χρονη και τη σκότωσε όταν του ζήτησε να διακόψουν, κάτι που διέψευσε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του θύματος.

O δράστης

Σε πρώτο βαθμό ο 40χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια, καθώς το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής, όπως είχε ζητήσει ο συνήγορός του. Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι το θύμα άρχισε να τον χτυπά. Τότε, όπως είπε, εκνευρίστηκε και τη σκότωσε. Η Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This