Τρίτη 11/5/2021

Μεθυσμένος 29χρονος έδειρε την μητέρα του γιατί τον… ξύπνησε!

Ένας 29χρονος άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε στη μητέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής, ρίχνοντάς της γροθιές στο πρόσωπο. Ο 29χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου, οδηγήθηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο.

Απολογούμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είχα καταναλώσει αλκοόλ», φέρεται να απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί προέβη στις πράξεις.

Αυτό που θυμόταν ο 29χρονος για το επεισόδιο ήταν ότι κάποια στιγμή ο πατέρας του τον ξύπνησε. «Θα το κόψω το αλκοόλ. Θα ζητήσω βοήθεια», έλεγε ακολούθως στο δικαστήριο μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν οι γονείς του νέου επέστρεψαν στο σπίτι μετά από γάμο και βρήκαν τον 29χρονο να κοιμάται στο πάτωμα και το σπίτι τους να είναι σε κακό χάλι.

Το είχε ξανακάνει πριν από 2 χρόνια

Σύμφωνα με τη μητέρα του κατηγορούμενου, ο σύζυγός της, ξύπνησε τον γιο της και του ζήτησε να σηκωθεί από το πάτωμα. Σε δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 29χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο κεφάλι.

Ωστόσο παρά την επίθεση η μητέρα του νέου δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της έχει το ακαταλόγιστο γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα. Ο καταδικασθείς έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ