Μεθυσμένος 29χρονος έδειρε την μητέρα του γιατί τον… ξύπνησε!

Must Read

Ένας 29χρονος άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε στη μητέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής, ρίχνοντάς της γροθιές στο πρόσωπο. Ο 29χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου, οδηγήθηκε την Δευτέρα στο Αυτόφωρο.

Απολογούμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είχα καταναλώσει αλκοόλ», φέρεται να απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί προέβη στις πράξεις.

Αυτό που θυμόταν ο 29χρονος για το επεισόδιο ήταν ότι κάποια στιγμή ο πατέρας του τον ξύπνησε. «Θα το κόψω το αλκοόλ. Θα ζητήσω βοήθεια», έλεγε ακολούθως στο δικαστήριο μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν οι γονείς του νέου επέστρεψαν στο σπίτι μετά από γάμο και βρήκαν τον 29χρονο να κοιμάται στο πάτωμα και το σπίτι τους να είναι σε κακό χάλι.

Το είχε ξανακάνει πριν από 2 χρόνια

Σύμφωνα με τη μητέρα του κατηγορούμενου, ο σύζυγός της, ξύπνησε τον γιο της και του ζήτησε να σηκωθεί από το πάτωμα. Σε δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 29χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του ρίχνοντάς της γροθιές στο κεφάλι.

Ωστόσο παρά την επίθεση η μητέρα του νέου δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της έχει το ακαταλόγιστο γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ακόμη, απαντώντας σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα. Ο καταδικασθείς έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This