Στο εδώλιο 36χρονος από την Σκιάθο που πλάκωσε στις μπουνιές την γυναίκα του!

Must Read

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε, χθες, ένας 36χρονος από την Σκιάθο, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος της νεαρής συζύγου του, μπροστά στα δύο μωρά τους.
Στο Δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε η αδελφή του κατηγορούμενου, για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ η συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την απολογία του νεαρού.

Η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση γιατί η εγκαλούσα φοβάται να είναι στο ίδιο σπίτι με τον κατηγορούμενο. Τελικά η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο στις 8 Δεκεμβρίου 2021 και επέβαλε όρο στον κατηγορούμενο να μην προσεγγίσει την κατοικία και τη σύζυγό του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου στο σπίτι του ζευγαριού, όπου κατά την διάρκεια καβγά ο άνδρας φέρεται να έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο της νεαρής συζύγου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στη μύτη και στα χείλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This