Ξανά στο σκαμνί η Νεκταρία Πολάκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Η 4χρονη «έσβησε» ύστερα από επέμβαση για κρεατάκια το 2015 και η αναισθησιολόγος πρωτόδικα αθωώθηκε

Must Read

Τον Ιανουάριο θα αναβιώσει και πάλι η υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη από το Λασίθι, η οποία έχασε τη ζωή της ύστερα από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια τον Δεκέμβριο του 2015.

Η πολύκροτη υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο στις 14 Ιανουαρίου 2022 και στο εδώλιο αναμένεται να κάτσει εκ νέου η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, η οποία τον Μάρτιο αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η απόφαση αυτή είχε εξοργίσει τους γονείς της αδικοχαμένης 4χρονης, με τον πατέρα της Μανώλη Παρασκάκη στο άκουσμα της απόφασης να φωνάζει προς την έδρα: «Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;» Πάντως, ο εισαγγελέας τότε είχε επιμείνει στην ενοχή της κατηγορουμένης, ενώ το δικαστήριο, προτού προχωρήσει στην απόφασή του, είχε ορίσει τρεις πραγματογνώμονες για να εξετάσουν τον φάκελο της υπόθεσης και να δώσουν διευκρινιστικές απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα της έδρας.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έκθεσής τους, οι ίδιοι συνέτειναν στο συμπέρασμα ότι στην αντιμετώπιση του περιστατικού ακολουθήθηκαν τα σωστά βήματα και δεν υπήρχε κάποια επιπλέον ιατρική πράξη που να μπορούσε να αναστρέψει το αναφυλακτικό σοκ στο οποίο αποδίδουν την κατάληξη της άτυχης Μελίνας.

Το 4χρονο αγγελούδι έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από την έλευση του 2016, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στους δικούς του. Είχε εισαχθεί την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για να του αφαιρεθούν τα κρεατάκια και αφού πέρασε με επιτυχία από προεγχειρητικό έλεγχο, την επομένη εισήχθη για το προγραμματισμένο χειρουργείο. Ομως, κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, παρουσίασε επιπλοκές, ώσπου στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2015 ξεψύχησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This