Στη φυλακή ο ιερέας με το βιτριόλι

Μετά την συμπληρωματική απολογία του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος επτά μητροπολιτών

Must Read

Επέστρεψε στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Ιούλιο, ο υπό καθαίρεση ιεράς που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά στην 24η ανακρίτρια, μετά την αναβάθμιση της σε βάρος του κατηγορίας από βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή.

Ο πρώην ιερέας ο οποίος είχε ρίξει βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη όπου δικάζονταν για καθαίρεση, υποστήριξε στην απολογία του ότι είχε προμηθευτεί το καυστικό υγρό για να κάνει κακό στον εαυτό του, σε περίπτωση που εκδιδόταν αρνητική απόφαση από το δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο.

Μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του, αναβαθμίστηκε η σε βάρος του κατηγορία.

Η ανακρίτρια τον κάλεσε και απολογήθηκε για το βαρύτερο κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή με βάση τις καταθέσεις των μητροπολιτών αλλά και τα αποτελέσματα της εργαστηριακής έρευνας που αποδεικνύει ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This