Στον ανακριτή ο προπονητής τένις που κατηγορείται για σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικα κορίτσια!

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια»!

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί θα βρεθεί σήμερα ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ανήλικα κορίτσια.

Ο λαμπερός κόσμος που είχε δημιουργήσει γύρω του ο πάντα γελαστός μελαχρινός νεαρός, με δραστηριότητες στη φύση, με ποδήλατα και εντούρο μηχανές, γκρεμίστηκε συθέμελα όταν τον κατήγγειλε μία 20χρονη ότι εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητή τένις σε όμιλο αντισφαίρισης της δυτικής Αττικής και την είχε πείσει να συνάψουν ερωτική σχέση όταν η ίδια ήταν 15 ετών!

Στο πλαίσιο των ερευνών, μάλιστα, προέκυψε ότι είχε σχέση και με δεύτερη, ακόμη μικρότερη, ανήλικη, μόλις 13,5 ετών! Όπως παραθέτει στην καταγγελία που υπέβαλε προ διμήνου η 20χρονη – σήμερα- τενίστρια στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο 35χρονος προπονητής προσέγγιζε τις έφηβες αθλήτριές του στις κατηγορίες Κ13 – Κ16, γινόταν μέντοράς τους και κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γονέων τους. Η ενήλικη, πλέον, γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε πως διατηρούσε από πενταετίας ερωτική σχέση με τον 35χρονο, υποστηρίζοντας ότι συνευρίσκονταν ερωτικά είτε στο σπίτι του είτε σε ξενοδοχείο.
Η 20χρονη υπέβαλε μήνυση και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 35χρονου, το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Πέμπτη με έφοδο στο σπίτι του. Την Παρασκευή o Χ.Δ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση», και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This