Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο αγοράκι

O ίδιος αρνήθηκε τα πάντα στον ανακριτή

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο νηπιαγωγός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα τετράχρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη.

Στον νηπιαγωγό επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και να μην προσεγγίζει το σχολείο στο οποίο έγινε το περιστατικό.

Ο ίδιος μάλιστα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υπενθυμίζεται ότι ο νηπιαγωγός βρέθηκε με χειροπέδες μετά την καταγγελία του πατέρα του παιδιού ότι ο νηπιαγωγός το κακοποίησε μέσα στις τουαλέτες του νηπιαγωγείου. Ωστόσο, από τη στιγμή της σύλληψής του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής επαναλαμβάνει πως «δεν έγινε τίποτα, δεν έκανα τίποτα στο παιδί».

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, θεώρησαν ότι κάτι συμβαίνει έπειτα από μια συνομιλία που είχε το τετράχρονο με τη μητέρα του: «Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δεν ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη, λέει στη γυναίκα μου “Μαμά, πήγα στο μπάνιο”. “Εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο”. “Με πήγε ο κύριος …, μαμά”, “Ο κύριος …;”. Κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε. Λέει: “Με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει”, λέει, “διάφορα … στο … μου”».

Το παιδάκι έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έχει ληφθεί DNA από τις επίμαχες περιοχές, ενώ τα ρούχα του έχουν παραδοθεί στα ειδικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν σε αυτά υπάρχει γενετικό υλικό του εκπαιδευτικού. Ομως, ως χθες δεν είχε γίνει γνωστό κάτι που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την καταγγελία.

Η πλευρά του 31χρονου νηπιαγωγού, μέσω της συνηγόρου του, κάνει λόγο για ψέματα και δημιουργία εντυπώσεων από την πλευρά των γονέων του τετράχρονου. Σε σχετική ανακοίνωση η δικηγόρος του Εφη Λακμέτα κάνει λόγο για «πόλεμο εντυπώσεων εκ μέρους της οικογένειας του ανηλίκου που έχει πάρει ανθρωποφαγικές διαστάσεις» και συμπληρώνει: «Με βάση το πόρισμα (σ.σ.: ιατροδικαστική έκθεση) δεν προέκυψε καμία ένδειξη (πολλώ δε μάλλον απόδειξη) άσκησης σεξουαλικής βίας ή παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής στον ανήλικο. Αντίστοιχα ήταν τα πορίσματα και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης του παιδιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This