Αναβλήθηκε η δίκη 22χρονης που κατηγορεί δικηγόρο για αποπλάνηση

Σε βάρος του 62χρονου δικηγόρου Αθηνών εκκρεμεί ποινική και πειθαρχική διαδικασία

Must Read

Εν μέσω των αλλεπάλληλων αποκαλύψεων των τελευταίων μηνών για σεξουαλικά εγκλήματα, αναβλήθηκε σήμερα η δίκη 22χρονης κοπέλας και των γονιών της, που είχαν καταγγείλει 62χρονο δικηγόρο για αποπλάνηση του κοριτσιού.

Σήμερα επρόκειτο να δικαστούν για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο γνωστός δικηγόρος. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου 2022, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

«Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας», δήλωσε η 22χρονη στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά του ο δικηγόρος ανέφερε απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους: «Σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Την διαπόμπευσε δημοσιεύοντας γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη Αρετή έχει καταγγείλει ότι την αποπλάνησε σε ηλικία 14 ετών και την διαπόμπευσε δημοσιεύοντας γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εναντίον του 62χρονου δικηγόρου Αθηνών με μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα, εκκρεμεί σε βάρος του ποινική και πειθαρχική διαδικασία.

Η υπόθεσή έγινε γνωστή όταν η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τα όσα βίωσε δημόσια, με αφορμή την υπόθεση του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου.

  • Ακούστε την καταγγελία της 22χρονης Αρετής:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This