Στον εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος! Και τρίτη γυναίκα αναμένεται να υποβάλει σήμερα καταγγελία

Θα του ασκηθεί δίωξη και εν συνεχεία να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί!

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συνελήφθη μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 23χρονη πρώην σύντροφός του, η οποία τον κατηγορεί ότι διοχέτευσε εν αγνοία της υλικό ερωτικού περιεχομένου σε πορνοσάιτ του εξωτερικού! Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και τρίτη γυναίκα αναμένεται να υποβάλει σήμερα καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή, καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο!

Χθες, ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» πήρε μια πρώτη γεύση από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου πέρασε τη νύχτα. Ώσπου να φτάσουμε, βέβαια, στη σύλληψη του Θεσσαλονικιού ραδιοφωνικού παραγωγού είχε προηγηθεί πολύωρο σίριαλ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Αστυνομία τον αναζητούσε για να του περάσει χειροπέδες. Όπως έγινε τελικά γνωστό, ο δικηγόρος του παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης και δήλωσε ότι το απόγευμα θα προσερχόταν μαζί με τον εντολέα του.

Παναγιωτόπουλος

Πράγματι, λίγο πριν από τις 4 χθες το απόγευμα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του, στη Δίωξη, σε μια κίνηση που πολλοί ερμήνευσαν ως προσπάθεια να αποφύγει το ενδεχόμενο η σύλληψή του να καταγραφεί από κάμερες. Σήμερα, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να του ασκηθεί δίωξη και εν συνεχεία θα παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Κάλαντα στο κρατητήριο

 

Ένα πιθανό σενάριο είναι να ζητήσει μέσω του συνηγόρου του τριήμερη προθεσμία και να αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσης. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο το δικαστήριο να αποφανθεί πως ο παρουσιαστής είναι ύποπτος φυγής και να διατάξει την κράτησή του. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο «Mr Kρύο Aνέκδοτο», που «πάγωσε» το πανελλήνιο με την αρρωστημένη δράση του, θα ακούσει τα… κάλαντα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και όχι στη ζεστασιά του σπιτιού του! 

Ακόμη ένα ενδεχόμενο που φαντάζει εφιαλτικό για τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό είναι το αδίκημα που αντιμετωπίζει να μετατραπεί σε κακούργημα, με βάση πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, που προβλέπει κάτι τέτοιο αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη. Χθες, οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του, ξεψαχνίζοντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνά του, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία και να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο ανεβασμένα βίντεο από αυτόν. Μάλιστα, παρών κατά τη χθεσινή έρευνα φέρεται ότι ήταν και ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρακολουθούσε τη διαδικασία φορώντας χειροπέδες! 

https://youtu.be/4jhZXAFYG0M

Οι τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις ήρθαν μετά την απόφαση της 23χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία είναι κόρη οικογενειακού φίλου του παρουσιαστή, να τον καταγγείλει στις αστυνομικές Αρχές για δημοσιοποίηση δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους. Μάλιστα, από προσωπική έρευνα που διεξήγαγε η κοπέλα διαπίστωσε ότι ο άλλοτε στενός συνεργάτης της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» είχε «ανεβάσει» τις προσωπικές στιγμές τους σε τέσσερις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού! Η καταγγελία της κοπέλας αφορούσε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

«Πράγματι, μετά την καταγγελία που κάναμε, ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και να ξεκινήσει η διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας. Με τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι Αρχές, νομίζω ότι βοηθούν τα θύματα τέτοιων περιπτώσεων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη» δήλωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος της 23χρονης Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε:

«Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχει οικονομικό όφελος που υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ, το αδίκημα είναι κακούργημα και περιμένουμε να διερευνηθεί και το συγκεκριμένο θέμα».

https://youtu.be/5tvWQhd5Kh4

 

Και νέα καταγγελία σε βάρος του

 

Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αφού πληροφορίες θέλουν και τρίτη γυναίκα να προχωρά σήμερα σε καταγγελία σε βάρος του ραδιοφωνικού παραγωγού, καθώς ανακάλυψε ότι ο ίδιος άφησε να διαρρεύσουν προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο!

Στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την παρουσία του σε αγώνα παλαιμάχων αστυνομικών με τους Γιατρούς του Κόσμου. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος προανήγγειλε ουσιαστικά τη σύλληψη του παρουσιαστή και φέρεται ότι είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος σε αστυνομικούς:

«Μιλούσα με τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος με ενημέρωσε ότι επίκειται η σύλληψη του Παναγιωτόπουλου, διότι άλλη μια κοπέλα έχει κάνει μήνυση -η προηγούμενη δεν είχε κάνει- και γι’ αυτό είναι πλέον καταζητούμενος και θα συλληφθεί σε κάνα δίωρο το πολύ για όσα έχει κάνει. Πιστεύω ότι η ανθρωπιά και ο ανδρισμός έχουν σαν προϋπόθεση ότι φερόμαστε με σεβασμό και με αγάπη στη σύζυγό μας, στη φίλη μας, στην κοπέλα μας, σε όποια γυναίκα βρίσκεται στη ζωή μας και έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Θεωρώ πρωτοφανή αθλιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά ότι στην Ελλάδα έχουμε φέτος 17 δολοφονίες γυναικών – δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψει κανείς…»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This