Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος! Και τρίτη γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του

Κινδυνεύει με προφυλάκιση μετά το τσουνάμι καταγγελιών!

Must Read

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο πρώην παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο «Mr Κρύο Ανέκδοτο», όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και σήμερα, μπήκε στα δικαστήρια από την πλαϊνή πόρτα κι όχι από την κεντρική, προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους και τα φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, προέκυψε νέα μήνυση σε βάρος του, από  γυναίκα που τον καταγγέλλει ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές της, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Πρόκειται για την τρίτη  μήνυση από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη. Ουσιαστικά, εάν και είναι ήδη κρατούμενος, νομικά αυτό σημαίνει ότι ο πρώην παρουσιαστής συνελήφθη  εκ νέου, για τουλάχιστον δεύτερη φορά. Και επισημαίνεται το «τουλάχιστον», καθώς μέρα με την μέρα αυξάνονται οι καταγγελίες, σύμφωνα με τη συνήγορο της πρώτης καταγγέλλουσας και πρώην συντρόφου του.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί τα υλικά» δήλωσε η Σταυρούλα Πρίλη.

Η δικηγόρος πρόσθεσε ότι μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει χάσει τον ύπνο της, καθώς εκφράζει την έντονη ανησυχία και τους φόβους της ότι ενδέχεται να έχει υποστεί διασυρμό με δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο προσωπικών της στιγμών με τον πρώην παρουσιαστή.

«Η μία εξ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, αν και του το είχε ζητήσει. Οπότε, είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων, σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» συμπλήρωσε η νομική συμπαραστάτης της πρώτης καταγγέλλουσας, που υπέβαλε μήνυση, καθώς ο Παναγιωτόπουλος ανάρτησε στο διαδίκτυο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από ερωτικές τους στιγμές εν αγνοία της.

Όπως αναφέρουν πηγές από την πλευρά του κατηγορούμενου πρώην παρουσιαστή, δεν περίμενε την απόφαση να τεθεί υπό κράτηση και την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, καθώς η υπόθεσή του αρχικά είχε χαρακτηριστικά πλημμελήματος.

Ωστόσο ο εισαγγελέας αναγνώρισε νομολογία υπόθεσης που αποτελεί δεδικασμένο, ενώ ζήτησε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να είχε και οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού. Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Στο τέλος της διαδικασίας, εισαγγελέας και ανακριτής θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του, καθώς ο κίνδυνος της προφυλάκισης είναι ορατός. Θα συνεκτιμηθούν η πιθανότητα να επαναλάβει το αδίκημα αλλά και ο φόβος διαφυγής του στο εξωτερικό.

Τι θα ισχυριστεί στις Αρχές

Ο 58χρονος πέρασε τις γιορτές απομονμένος στο κρατητήριο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δέχτηκε επισκέψεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο ίδιος φέρεται ξαφνιασμένος από τη δίωξη που του ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος, κάτι που και ο δικηγόρος του χαρακτήρισε ως… νομικό άλμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του θα ισχυριστεί ότι ναι μεν είχε ανεβάσει βίντεο, ωστόσο τα είχε κατεβάσει πριν τρία χρόνια και δεν γνωρίζει ποιος έκανε εκ νέου την ανάρτηση. Δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που εξέθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This