Παρέμβαση εισαγγελέα για τη βάναυση κακοποίηση παιδιού με αυτισμό από φυσικοθεραπευτή

Ατιμώρητος για δύο χρόνια - «Δεν μου είπε ότι το χτύπησε το παιδί» λέει η διευθύντρια

Must Read

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων προκάλεσε το βίντεο που κατέγραψε τη βάναυση κακοποίηση ενός μικρού αγοριού από φυσικοθεραπευτή μέσα σε κέντρο για παιδιά με αυτισμό στην Αττική.

Με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων, ξεκίνησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για το περιστατικό που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2019 και δείχνει εργαζόμενο φυσικοθεραπευτή να κλωτσάει στο πρόσωπο και στη συνέχεια να σέρνει το παιδί, τη στιγμή που οι συνάδερφοί του παρακολουθούν άπραγοι.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια του κέντρου η οποία μίλησε στο ethnos.gr το οποίο έδωσε και στη δημοσιότητα το βίντεο, η ίδια έχει κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό όταν έμαθε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το κέντρο, έπιασε δουλειά εκ νέου σε χώρους με παιδιά.

«Δεν μου είπε ότι το χτύπησε το παιδί»

Η διευθύντρια του Κέντρου στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε: «Το Σάββατο που έγινε το περιστατικό, εγώ ήμουν στον πρώτο όροφο. Αυτός κατέβηκε με το παιδί και μου είπε ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες. Δεν μου είπε ότι το χτύπησε το παιδί. Είχε λίγο αιματάκι κάτω από την μύτη. Σηκώσαμε την μπλούζα αν είχε μελανιές. Είχε μια μικρή αλλά μηδαμινή στο μπρατσάκι του. Περνάει η Κυριακή, περνάει η Δευτέρα, περνάει η Τρίτη, η Τετάρτη, έρχεται η Πέμπτη. Και έρχονται οι θεραπεύτριες που είναι παρούσες στο βίντεο και μου λένε ”συγγνώμη δεν ήρθε ο Α. να σου πει ότι χτύπησε τον τάδε;” Μας είπε ότι θα κατέβει κάτω και θα δηλώσει παραίτηση και θα πει την αλήθεια. Και μου λένε βάλε το βίντεο και δες. Βάζω το βίντεο και παθαίνω σοκ» ανέφερε η διευθύντρια.

Μάλιστα η ίδια σημείωσε ότι μόλις έμαθε ότι ο φυσικοθεραπευτής έπιασε δουλειά σε άλλα δύο κέντρα με παιδιά, ειδοποίησε αμέσως για τις πράξεις του: «Τους ενημέρωσα επιτόπου με το που είδα ότι δουλεύει. Εννοείται ότι τους έστειλα το βίντεο και τον διώξανε. Κι ενημέρωσα και τους δυο φορείς ότι εγώ πήγα στην Εισαγγελία και κατέθεσε το βίντεο» πρόσθεσε.

https://vimeo.com/665737322

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This