Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή η πρώτη ποινή στον Αλβανό σφαγέα του Άλκη

H ποινή αφορά το ευρήματα στον αθλητικό σύνδεσμο

Must Read

Σε 4 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 23χρονος φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου για τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την δεύτερη δικογραφία που συντάχθηκε σε βάρος του και αφορούσε τα ευρήματα που βρέθηκαν μέσα στον σύνδεσμο, για τον οποίο διατηρούσε τα κλειδιά.

Μέσα στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, φτυάρια, σφυριά, δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

«Είχα κλειδιά, ήταν μια μέρα στο χώρο και τα πήρα. Δεν ξέρω ποιοι άλλοι έχουν πρόσβαση στο χώρο ούτε ποιοι έχουν κλειδιά» δήλωσε ο 23χρονος Αλβανός στην απολογία του, σύμφωνα με το GRTimes, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πέντε πράξεις:

  • λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια
  • κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη
  • κατοχή κροτίδων
  • παράνομη οπλοκατοχή
  • αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, ενώ ταυτόχρονα του απαγόρευσε να παρακολουθεί οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση για 5 χρόνια. Επιπλέον, τον υποχρέωσε να δίνει παρουσία στον Α.Τ. της περιοχής του.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος δεν έχει απολογηθεί ακόμα στον ανακριτή για την δολοφονία του 19χρονου φοιτητή και για τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε περιοχή κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Νωρίτερα ο ίδιος πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Ο 23χρονος προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This