Το πρόγραμμα του Κούγια «εμπόδιο» στη δίκη του Λιγνάδη

Must Read

Διακοπή ενός μήνα, λόγω φορτωμένου προγράμματος, αναμένεται να ζητήσει ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατά την έναρξη της δίκης, που καθίζει στο εδώλιο για τέσσερις βιασμούς τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου!

«Είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμά μου, θα ζητήσω διακοπή εντός μηνός, όχι αναβολή. Δέχομαι αφόρητη πίεση από τον κ. Λιγνάδη για να ξεκινήσει η δίκη. Εχω την ίδια μέρα Μικτό Ορκωτό και την επομένη αρχίζει η δίκη Τοπαλούδη» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Alpha.

Η δικηγόρος κάποιων εκ των φερόμενων θυμάτων Μαρία Κουρτέση, από την πλευρά της, ανέφερε ότι τα άτομα που εκπροσωπεί είναι αποφασισμένα να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο ηθοποιό. «Τα άτομα είναι έως 24 ετών και είναι καθ’ όλα έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον φερόμενο ως θύτη τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη στις Φυλακές Κορυδαλλού είχε προγραμματιστεί να γίνει την περασμένη εβδομάδα. Ομως, λόγω υπερπληθυσμού στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αθήνας, θα γίνει μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της πολύκροτης δίκης, δηλαδή μεθαύριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This