Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο «Ντίνος»

Έρχεται άρση απορρήτου

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, πήρε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος «Ντίνος» 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας σουγιάς σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία εναντίον του για παράνομη οπλοκατοχή, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο σουγιάς κατασχέθηκε και απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο μεταξύ, στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε νωρίτερα ο δικηγόρος των γονιών του 19χρονου Άλκη. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από την παρέα του Άλκη, τους δύο φίλους του, που τραυματίστηκαν και τους άλλους δύο που πρόλαβαν και ξέφυγαν.

Άρση απορρήτου και έλεγχος στους σκληρούς δίσκους

Αυτό αποφασίστηκε να γίνει προκειμένου -σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα, όπως η λήψη DNA– να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής καθενός στο έγκλημα.

Επιπλέον, η ανακρίτρια, έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων για να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φονικό, ενώ ο ποινικολόγος θα ζητήσει να ελεγχθούν οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Άλκη: Έξι ώρες κατέθετε ο «Ντίνος», ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στη ΓΑΔΘ

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 12ος κατηγορούμενος – Ο οδηγός του Polo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This