Ζητάει και τα… ρέστα ο μακρυχέρης γυναικολόγος της Ρόδου

Must Read

Τη μία μετά την άλλη κατέθετε τις αγωγές εις βάρος των 21 γυναικών που τον έχουν καταγγείλει ότι εκτόνωνε πάνω τους τη σεξουαλική του πείνα την ώρα της εξέτασης μέσα στο ιατρείο του ο γυναικολόγος του Νοσοκομείου Ρόδου. Την Πέμπτη συζητήθηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου δύο ακόμα αγωγές αποζημίωσης από αδικοπραξία που άσκησε κατά των δύο πρώτων γυναικών που τον κατήγγειλαν για σεξουαλικά αδικήματα.

Από την πλευρά τους, οι γυναίκες προέβαλαν νομικά επιχειρήματα, υποστηρίζοντας ότι οι αγωγές είναι αβάσιμες και ότι δεν τηρήθηκε καν η προβλεπόμενη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Με την πρώτη αγωγή, που συζητήθηκε την Πέμπτη, ο γιατρός ζητά αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ για τις βλάβες που υποστηρίζει ότι υπέστη λόγω της καταγγελίας μιας 55χρονης, που ήταν η πρώτη που άνοιξε τον «χορό» των μηνύσεων. Η 55χρονη ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο γυναικολόγος την εξέτασε με το χέρι κολπικά χωρίς μηχάνημα υπερήχων, ενώ ταυτόχρονα της θώπευε τα στήθη.

Η δεύτερη αγωγή που συζητήθηκε είναι εις βάρος μιας γυναίκας η οποία, σύμφωνα με τον γιατρό, πρωτοστάτησε στο να γίνουν οι καταγγελίες εναντίον του και μάλιστα δημιούργησε στο facebook ομάδα, που αριθμεί 618 μέλη, η οποία λειτούργησε και λειτουργεί ως εκκολαπτήριο μηνύσεων εις βάρος του. Από τη συγκεκριμένη, ο γιατρός ζητά αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όμως, όπως έγραψε τη «δημοκρατική», εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η ποινική δικογραφία, με εισαγγελική εισήγηση, για την παραπομπή του γιατρού σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This