Εξέλιξη: Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητάει η ανακρίτρια

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα οκτώ κινητά που κατασχέθηκαν από το σπίτι στην Πάτρα

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, καθώς όλες οι Αρχές έχουν πέσει πάνω στην υπόθεση για να διαλευκάνουν όλα τα σκοτεινά σημεία της. Έτσι πριν λίγη ώρα είχαμε και νέα εξέλιξη με αίτημα των δικαστικών Αρχών.

Απάντηση σε πολλά ερωτηματικά των Αρχών αναμένεται να δώσει το αίτημα της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμη: Κακοποίησαν 2 φορές την Τζωρτζίνα όταν ήταν μωρό – «Πήγε μελανιασμένη στο νοσοκομείο» λέει η μητέρα της Ρούλας

Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι αναζητήσεις που έκανε η 33χρονη στο διαδίκτυο, καθώς αναζητείται ο τρόπος που προμηθεύτηκε την κεταμένη, ουσία που όπως κατηγορείται χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, στέλνοντας στον θάνατο το παιδί της.

Αυτό είναι το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου

Από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα έχουν κατασχεθεί οκτώ κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα μπουν στο μικροσκόπιο των Αρχών, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη. Άλλωστε τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση γιατροί και νοσηλευτές των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, δηλαδή από το Παίδων, το Ωνάσειο και το Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Θα κληθούν φυσικά τόσο ο σύζυγος Μάνος Δασκαλάκης, τον οποίο πληροφορίες θέλουν να δηλώνει παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας, όσο και συγγενικά πρόσωπα της 33χρονης.

Παράλληλα η έρευνα που ανατέθηκε στους εισαγγελείς, Αντώνιο Ελευθεριάνο και Απόστολο Ανδρέου, για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, βρίσκεται επίσης σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This