Νέα δικαίωση της Βασιλικής Θάνου από την ελληνική δικαιοσύνη!

Το iefimerida.gr υποχρεούται να κατεβάσει το παραπλανητικό δημοσίευμα με τον Βγενόπουλο

Must Read

Δικαιώνει τη Βασιλική Θάνου η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για το παραπλανητικό άρθρο του iefimerida.gr με τη φωνή του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Διευθυντής της ιστοσελίδας iefimerida.gr (Χρήστος Ράπτης) υποχρεούται να αφαιρέσει το δημοσίευμα, ενώ απαγορεύεται να δημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο άρθρο που θα περιέχει «προσβλητικούς ισχυρισμούς» κατά της Βασιλικής Θάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων της πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου:

«Την 16/5/2022, εκδικάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της Προέδρου του Α.Π. και πρώην Π/Θ, Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου κατά της ιστοσελίδας iefimerida.gr, του διευθυντή της και της δημοσιογράφου που την κατασυκοφάντησε.

Έως την έκδοση της απόφασης των Ασφαλιστικών, η Πρόεδρος, αποφάσισε την διατήρηση της από 30/3/2022 Προσωρινής Διαταγής, σύμφωνα με την οποία: «Υποχρεώνει προσωρινά τον πρώτο των καθ’ ων Διευθυντή της ιστοσελίδας www.iefimerida.gr (εννοεί τον Χρήστο Ράπτη) να αφαιρέσει από την εν λόγω ηλεκτρονική ιστοσελίδα την περιγραφόμενη στην αίτηση από 23-2-2022 και ώρα 08:49’ π.μ. ανάρτηση με τίτλο «Ντοκουμέντο: Ηχητικό του Βγενόπουλου «καίει» Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Πως τον εκβίαζαν», καθώς και κάθε άλλη υφιστάμενη και σχετική με το ως άνω δημοσίευμα ανάρτηση και 2) Απαγορεύει προσωρινά στους καθ’ ων, τη δημοσίευση στο μέλλον κάθε κειμένου (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή), το οποίο θα περιέχει ισχυρισμούς προσβλητικούς της προσωπικότητας της αιτούσας, ιδίως δε ιδίου ή ανάλογου περιεχομένου με το ανωτέρω δημοσίευμα.»

Παρά την παραπλανητική και ψευδή δημοσίευση της καθ’ ης η αίτηση ιστοσελίδας, ουδόλως ανακλήθηκε η αρχική, ως άνω, απόφαση Χορήγησης Προσωρινής Διαταγής, παρά μόνον αφαιρέθηκε η φράση «ιδίως δε ιδίου ή ανάλογου περιεχομένου». Τούτο σημαίνει ότι η ιστοσελίδα δύναται να αναρτά μόνον ειδησεογραφικά κείμενα, προς ενημέρωση του κοινού, χωρίς όμως προσθήκη προσβλητικών ισχυρισμών και σχολίων της προσωπικότητας της Προέδρου Β. Θάνου! Δηλαδή, παρά την απόπειρα αλλοίωσης του περιεχομένου της αποφάσεως, από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, και η νεότερη αυτή απόφαση αναγνωρίζει το προσβλητικό του περιεχομένου των επίδικων δημοσιευμάτων.

Σημειώνεται δε, ότι οι καθ’ ου η αίτηση, σε μία ακόμη έκφραση πλήρους υποτίμησης της δικαιοσύνης και των θεσμών της, καταφέρονται εις βάρος των λειτουργών της δικαιοσύνης, σχολιάζοντας και κρίνοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Εν κατακλείδι, η ιστοσελίδα iefimerida, απαγορεύεται να δημοσιεύσει οποιοδήποτε κείμενο, το οποίο θα προσβάλλει, θα θίγει και θα συκοφαντεί την προσωπικότητα της Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, ενώ φυσικά δεν δύναται να αναδημοσιεύσει το κατάφωρα συκοφαντικό δημοσίευμα της 23/2/2022

Αθήνα, 27/5/2022

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Βασίλης Καπερνάρος και Συνεργάτες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This