Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον συζυγοκτόνο που σκότωσε στο ξύλο την Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη

Η δίκη κράτησε σχεδόν 10 ώρες – Θα ασκήσει έφεση ο δολοφόνος

Must Read

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ορεστιάδας επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα ελαφρυντικό στον 31χρονο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

Η απόφαση ελήφθη με έξι ψήφους υπέρ, ενώ ένας ένορκος ζήτησε ελαφρυντικά για τον 31χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές Νιγρίτας, στις οποίες κρατείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2021. Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, δήλωσε ότι ο πελάτης του θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία ελήφθη μετά από σχεδόν δέκα ώρες δίκης.

Στην απολογία του ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

Σοκ προκάλεσαν ωστόσο, τα λόγια του Μιχαήλ Καρανίκα, του γιατρού που χειρούργησε την 29χρονη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου είχε μεταφερθεί μετά τον ξυλοδαρμό της. Ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά πως στα 25 χρόνια της επαγγελματικής του πορείας δεν είχε συναντήσει τέτοια κατάσταση σε ήπαρ ανθρώπου…




Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, αφού νοσηλεύτηκε 3 μέρες σε ΜΕΘ και μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία.

Η Τζεβριέ έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος – ηπατεκτομή και χοληκυστεκτομής. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως, η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This